Olvasónk írt levelet arról, milyen nyomorult helyzetbe hozhatja magát azzal, ha ittasan tényleg mindössze annyira koncentrál, hogy dugni szeretne. Az alábbi levél jó példa arra, amikor egy férfi egy könnyen jött szexet becserél egy vicces kocsmai történetre. A beküldőnek a Szervác álnevet dobta a gép, de mielőtt a levelet olvasni kezdi, önt még arra szeretnénk figyelmeztetni, hogy ha van ennél jobb sztorija hasonlóan balul elsült csajozásról, akkor jó lenne, ha ön is megírná a történetet. A Randiblog e-mailcíme folyamatosan az ön rendelkezésére áll.

„Ha az ember sokszor jár mulatni, elég jó eséllyel kerül kínos helyzetekbe, különösen akkor, ha a mulatozási szokásainak alapvető része rengeteg alkohol elfogyasztása. A részeg bolyongásokat és szirupos homályba távozó előző esti beszélgetéseket a legtöbb embernek nem kell bemutatni, de azért pár hete így is összejött egy olyan sztori, amit inkább megosztok a világgal, tanulságként említve azt, hogy tényleg nem szabad annyit inni, hogy véletlenül se tudjon figyelni az ember semmire azon kívül, hogy valakit meg akar dugni.

Pár régi barátommal találtuk ki, hogy elmegyünk egy kis kocsmázgatás után Budapest egyik népszerű, ennek megfelelően elég prosztó szórakozóhelyére, ahol az aktuális David Guetta- és Avicii-slágerekre próbáltunk a szokásos jó formánkban közeledni az erre fogékony lányokhoz. El is kezdtünk táncolni egy kifejezetten széppel, aki számomra is meglepő módon partner volt a leggátlástalanabb fogdosásokban, úgyhogy úgy éreztem, sínen vagyok. A kertben beszéltünk is azért, és bár kedves voltam, őszintén szólva egyáltalán nem figyeltem arra, mit mond magáról, meg úgy általában nem foglalkoztattak a lélek rejtelmei aznap este, de mint kiderült, több dologra sem figyeltem.

Ezért is volt furcsa, hogy a lány szinte egyik pillanatról a másikra elég ellenségessé vált, nem fogadta túl jól a korábban többször is működő gesztusaimat, és kissé felháborodottan reagált arra is, hogy haza szeretném kísérni. Másnap Facebookon még tettem egy kósza kísérletet, és elhívtam randizni, de teljes csőd volt.

El is engedtem a dolgot, mikor egy véletlenül elém került partyfotón kiderült a tragédia: mint kiderült, a lány egy ikerpár tagja volt, ami megmagyarázza azt is, hogy néha meggyőződésem volt, hogy nem sokkal korábban még más ruhában volt. Azt is összeraktam, hogy természetesen randizni is a rosszabbik arcot akartam hívni, bár ez valószínűleg teljesen mindegy volt azok után, hogy láthatták, ahogy mindkettőjükre a részeg emberek legszebb magabiztosságával nyomulok. Így lett egy jó dugásból egy még jobb sztori, amit majd szomorkodva mesélhetek a kocsmában jövő héten is."

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.