Jeremy Kyle egy brit műsorvezető, abban a műfajban utazik, amiből a legjobb magyar verzió eddig a Mónika Show volt, csak Jeremy Kyle nem viszi át önmaga paródiájába ezt a beszélgetős műfajt, hanem elég kemény és komoly az egész. Most van 10 éve, hogy megy az ITV sugározza a műsort, aminek örömére előszedték az eddigi legsokkolóbb részt, sőt, meg is keresték a szereplőket. A két férfit Paulnak és Lee-nek hívják, 2012-ben kerültek adásba, alább olvasható a sztorijuk.

Paul és Lee mindketten melegek, és a történetük elég szenzációmentesen kezdődött: interneten próbáltak ismerkedni, és itt jöttek össze. Mondjuk az már kicsit rendhagyó, hogy miután csetelni kezdtek, a kapcsolatuk két és fél évig nem fejlődött tovább, csakis az interneten keresztül beszélgettek mindig. De aztán amikor már ők is úgy érezték, hogy kéne most már egyszer élőben is találkozniuk, akkor rögtön egymásba szerettek, azt mondják, első látásra. Ez 2011 novemberében volt.

Paul olyan kicsi volt, amikor örökbe adták, hogy vér szerinti szüleire egyáltalán nem emlékszik, Lee viszont egy idő után hazavitte új szerelmét a saját szüleihez. A találkozás jól sikerült, Paul jóban lett Lee szüleivel. A dolgok azonban elkezdtek félelmetesbe fordulni, amikor néhányan megjegyezték, hogy Paul mennyire hasonlít Lee édesanyjának volt férjére, akit Ronnak hívtak. Ezek után kiderült, hogy Paulnak ugyanaz a vezetékneve, mint ami Ronnak volt, majd az anyuka azt is elárulta, hogy igazából Lee-nek van egy féltestvére, akit örökbe adtak nagyon kis korában.

Az egyik legérdekesebb a sztoriban, hogy az hogyan lehet, hogy pont ilyenkor megtalálják őket a Jeremy Kyle show producerei (vagy ők a műsorkészítőket), de ez történt, bevitték őket a tévébe, csináltattak velük egy DNS-tesztet és filmezték a jelenetet, amikor megtudják az eredményt. A vizsgálat megerősítette a szörnyű gyanút: Lee és Paul tényleg féltestvérek.

Ilyen információra nem igazán lehet hogyan reagálni, ez a fenti műsorrészletből is nyilvánvaló, mindketten egyszerűen ledermednek.

A műsorban dolgozik egy pszichoterapeuta is, ő azt tanácsolta az egész családnak, hogy ezek után menjenek el egy szakemberhez, mert biztosan el fog tartani egy ideig, amíg fel tudják dolgozni ezt az egészet. Hogy az azóta eltelt három évben mennyire sikerült túltenniük magukat a dolgon, azt nem lehet biztosan tudni, a Mirror szerint most annyit lehet tudni Lee-ről és Paulról, hogy nem szakították meg egymással a kapcsolatot.