Hát már elnézést, de ezek egyáltalán nem hülye kérdések" – olvasónk így kezdte hozzászólását a Facebookon ahhoz a vendégposzthoz, aminek többgyerekes írója kritizálta a társkereső férfiak viselkedését és érdeklődését. Tamás szerint ugyanis, ha már egy férfi úgy dönt, hogy a három gyerek ellenére is érdekli a nő, akkor nyilván szeretné tudni, hogy mit vállal fel adott esetben. Lássuk férfi olvasónk válaszát a nők által idiótának gondolt kérdések miértjére! (Egy biztos: nők és férfiak soha nem fogják megérteni egymást.) 

„Miért hagyott ott a férjed?

  – Ennek a kérdésnek az okát nyilván nem kell magyarázni. Nem mondja senki azt, hogy biztos ő hagyott ott, és nem te őt. De utóbbi eset sem sokkal jobb, mert azt jelenti, hogy egy arra alkalmatlan férfinak szültél 3 gyereket. Vagy időközben vált alkalmatlanná, amikor is pedig rosszul választottál.

Az apjuk fizet gyermektartást?

 –Ez is elég fontos kérdés, ugyanis nem árt előre tudni, hogy nekem, mint udvarlónak várhatóan mennyi plusz anyagi kiadást jelent 3 idegen gyerek, ha téged akarlak. Illetve mennyire lesz fontos számodra a férfi anyagi helyzete. Kimondottan jómódú férfira van szükséged, vagy ez nem olyan fontos...

Vannak-e terhességi csíkjaid?

 – Oké, ez tényleg egy hülyébb kérdés, de sajnos az van, hogy a külső igenis fontos. Neked meg az a fontos, hogy a férfi milyen magas... Ez oda-vissza működik.

Nincs sok szabadidőd?

– Ezt sem kell magyarázni miért fontos, vagy ha mégis, akkor elég nagy baj van...

Apát keresel?

- Azt írod, olyan férfit keresel aki: „elfogadja (netán szereti is) a gyerekeket, és érett felnőttként viselkedik a társaságukban. Részemről ha a második elvárás nem jött össze, mert a férfi idegenként kezelte a gyerekeimet és távolságtartóan viselkedett". Ezek után definiáld nekem légyszíves, hogy miben lenne más, ha apát keresnél... És ne hozd fel azt, hogy az apa pénzt időt és energiát áldoz a gyerekek felnevelésére, ugyanis az „érett felnőttként viselkedés egy veled való szerelmi viszonyban" ezt is jelenti. Igenis apát (is) keresel, és ezzel minden férfi tisztában van. Mondjuk ilyen szempontból tényleg hülye kérdés."

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.