Mindig szimpatikusak és romantikusak az ilyen hirdetések, ez ma nagyon pörög a Facebookon, úgyhogy úgy éreztük, besegítünk, hátha tényleg lesz a dologból valami. Sok kommentár nem kell a képhez, a lényeg az, hogy egy Benedek nevű srác megismerkedett egy lánnyal egy koncerten, de fröccsszerzéskor váratlanul elsodródtak egymástól. Hátha újra egymásra találnak! Olvassa el az egész hirdetést – szerintünk jobbak az esélyeik, mint a hajtás alatti párnak. (Feltéve persze, hogy a lány nem direkt tűnt el az első adandó alkalommal.)

Egy olvasónk egy másik hasonló hirdetésre is felhívta a figyelmünket a napokban. Ez a névtelen hölgy a Balaton Soundon volt és a sok pasi közül megtetszett neki az egyik. Konkrétumokból vészesen kevés ebben a hirdetésben, de a kommentekből azért kiderül pár érdekesség.

Például az, hogy a pár direkt állapodott meg abban, hogy ez csak fesztiválszerelem lesz, és direkt nem adtak meg egymásnak semmilyen elérhetőséget. A srác viszont az utolsó találkozáskor azt mondta, hogy ha a lány szeretné, ebből szerelem is lehetne, a lány viszont nemet mondott – mostanra meg meggondolta magát.

Talán a legnagyobb baj, hogy a hölgy a Nők Lapja Café website-ján keresi a férfit, aki megtetszett neki. Hát hány férfi szokott Nők Lapja Cafét olvasni? Egy se. Van így rá esély, hogy a férfi meglátja a hirdetést? Nincs.

Na de nem baj, talán majd most!