Ez a sztori még márciusban kezdődött, az Oscardíj-kiosztón. Ha ön nincs végzetesen beoltva a musicalek ellen, akkor bizonyára ön is emlékszik még arra, hogy a gálán Lady Gaga előadott egy egyveleget a Muzsika hangja leghíresebb számaiból. A fellépés után nem sokkal Taylor Swift a Twitteren gratulált Lady Gagának azzal, hogy nyilván azért tudott ilyen magával ragadóan énekelni, mert teljes lényével éli éppen a nagybetűs ÉLETET, azaz van egy pasija, akibe nagyon szerelmes. Lady Gaga erre azzal válaszolt, hogy az élet szerinte nem más, mint barátok, család és szeretet/szerelem, hozzátéve Taylor Swiftnek, hogy „mind ezt látjuk benned, el fog jönni érted a szőke herceg fehér lovon!” Plusz egy szív és egy csók.

Ez volt még márciusban, és ebből a kedves/csöpögős üzenetváltásból azért lett most hír, mert Taylor Swift a hétvégén újra felhozta ezt a kölcsönös hátbaveregetést. Egy rajongója ugyanis arra panaszkodott neki a Twitteren, hogy attól fél, hogy soha nem fogja megtalálni a szerelmet. Erre Swift azt válaszolta, hogy hát akkor olvassa el Lady Gaga márciusi tweetjét, mert az jószerencsét hoz a szerelemben. „Mert az nem egy tweet. Hanem egy varázsige.

Az énekesnő azért mondja ezt, mert utólag tényleg úgy tűnik, mintha Lady Gaga a jövőbe látott volna. Az eredeti üzenetváltás után nem sokkal ugyanis Taylor Swifthez tényleg eljött a herceg, azaz szerelmes lett Calvin Harrisbe, és a két zenész most roppant boldog együtt. Ha neki bevonzotta Lady Gaga jókívánsága a Nagy Őt, miért ne működhetne a dolog a rajongóinak is?

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

A legfrissebb fejlemény pedig az, hogy Lady Gaga kiszúrta, hogy megint róla van szó Taylor Swift Twitterén, úgyhogy annyit írt még a dolog végére, beleszőve a mondatba Taylor Swift legutóbbi számának címét, hogy „de csak boldog varázsigéket mondok! Kivéve, ha rossz vér van a dologban. Arra külön üstöt használok. Örülök, hogy boldog vagy.” Plusz egy kép A kis hableányból. Azért nem sok ez így egy kicsit a cukiskodásból?