A történet első szótól az utolsóig igaz. Ez nem egy gusztustalan pornó, hanem a pikáns élet” – ezt írta nekünk Lőrinc alábbi levelével kapcsolatban. Lőrincnek az életben természetesen valami más a neve, de mint mindenki, ő is álnéven szerepel itt a Randiblogban. Lőrinc azért írt nekünk, hogy elmeséljen egy szexkalandot, amire többen is elég meglepően reagáltak – elsősorban ő maga, de a többit majd meglátja a levélből.

Nem szeretnénk, hogy a Randiblog teljesen elcsússzon a szex irányába, de úgy éreztük, ennyi még belefér, főleg, ha egy ilyen hihetetlenül különleges levélről van szó. Ha ön is tudna mesélni hasonlóan izgalmasakat, illetve ha véleménye vagy hozzáfűznivalója van, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

A történet első házasságom idején, közvetlen a rendszerváltás előtt történt. Első feleségem egy nagyon csinos, jó alakú lány volt, alig negyven éves. Én pedig igen negyvenes, közel az ötvenhez. Egy barátom keresett meg késő délután a munkahelyemen. A titkárnőm jelezte, hogy egy barátom esett be, aki évfolyamtársam, sőt katonatársam is volt az egyetem után. Pesten volt továbbképzésen, a cége küldte és minden csütörtök délután szabad volt. Megörültünk egymásnak, és meghívtam hozzánk jövő csütörtökre.

Barátom nős volt, többgyerekes apa, tizenévvel fiatalabb feleséggel. Emlékeztem, hogy már az egyetemen is nagy sikere volt a lányoknál, átlagos külseje ellenére. Helyes fickó volt, de nem egy markáns szépfiú. Egyszer megkérdeztem a kolléganőket, mi a sikere titka. Válasz – pironkodva: csodálatos szerszáma van.

Csütörtökön este megjelent nálam az irodámban és együtt mentünk haza kocsival. A feleségem fogadott minket nagyon csinosan. Egy sötétbarna bársony – testhez simuló – maxiruha volt rajta. Amihez egy magas sarkú cipő is dukált. A ruha tökéletesen kiadta az alakját. Csupán egy ici-pici tanga volt rajta. Hitvesem behozta a szendvicseket, a tortát és egy finom üveg bort. Egy kevéssel koccintottunk és elkezdtünk falatozni.

Hitves közben kiment a kávéért és a barátom szeme kísérte a kávét. Mielőtt elkezdtük enni a szendvicseket, felraktunk egy Dalida-lemezt a lemezjátszóra. Amíg mi fiúk ittuk a kávét, hitvesem felkelt az asztaltól, és a zene ütemére elkezdett egyedül táncolni, és karjával hívta a barátomat. Barátom nem volt rest, és átkarolva kedvesem, elkezdett vele táncolni.

Kedvesem megcsókolta a barátom száját, és intett nekem, hogy húzzam le a cipzárját. Kibújt a ruhából és csak a cipő és a bikini maradt rajta. Fantasztikusan szexi volt! A barátom csókolta, ahol érte, teljes extázisba került. Egy idő után megkértem a barátomat, menjen be a hálószobába és teljesen levetkőzve feküdjön a bordó, hosszú szőrű subaszőnyegre. A barátom levetkőzött, és a hátára feküdt meztelenül.

Én bekísértem hozzá már ruhátlan kedvesem, aki a szájával megnedvesített a csodálatos méretű szerszámot és szembe beleült. Ezután a barátom hosszú percekig tenyerével lifteztette a szexi nőt a farkán, aki végig sikított a szeretkezés alatt. A legvégén, amikor a barátom szerszáma „elszállt”, kedvesem kapott az örömtől egy sírógörcsöt. Barátom leemelte magáról, és én betakartam a félig ájult kedvesem. Barátom megmosakodott, hívtam neki egy taxit és elment.

Másnap az alattunk lakó szomszéd gratulált. Azt mondta, hogy az nem semmi, hogy valaki tíz éves házasság után így megsikíttatja a hitvesét. Én vörös lettem, a kedvesem pedig nevetett.

Ha most azt kérdezitek, nem voltam-e féltékeny: de nagyon, szinte fájt. De ezt élveztem benne a legjobban.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.