30-as évei közepén járó férfi vagyok, rák csillagjegyű, tehát a legvéksőkig hűséges típus. Történetemet azért osztom meg veletek, mert kicsit nyakatekert a helyzet: párommal azért vagyunk válófélben, mert amit korábban bevállalt, azt most gyűlöli” – a mai levél beküldőjének a Zakariás álnév jutott, és ebből a bevezetőből még nem is lehet sejteni, mennyire meredek témával fog foglalkozni a levél.

Az biztos, hogy ezúttal nem egy olyan problémáról van szó, ami a párok többségénél szóba kerül – de pont ezért érdekes Zakariás levelét elolvasni. Ön mit mondana neki? Volt már olyan, hogy önnek is egy hasonló szexuális probléma nehezítette meg egy kapcsolatát? Kérjük, válaszát, illetve saját történetét írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Öt éve ismerkedtünk meg, az elején még igaz, kicsit konzervatívan viselkedtünk, de így is szép és jó volt minden. Megbeszéltük a dolgokat, mint azt is, hogy kipróbálunk jópár dolgot a szexben. Páromat se kellett semmire sem kérni vagy kötelezni, önként mondta, hogy hajlandó „rajtam szorgoskodni”.

Én imádok orálozni, jó hosszú kezeim vannak, így míg alul nyalakodok, ezzel egy időben a melleit is kényeztetni tudom. A látvány, amikor igazán felizgul és önfeledten belelendül, az minden mást megér! Ezt ő is lelkesen viszonozta. Bevállalta az anált is, amit még most is igen gyakran megtesz.

A gondok akkor kezdődtek, amikor látott egy prosztatamasszázs-videót, azt mondta, ezt is ki akarja próbálni velem. (Önként felajánlotta!!!)

Izgatott a dolog, sok jót hallottam róla, így kipróbáltuk... többször is.

Az első nyilván nem volt olyan jó, mondogattam neki, mit hogyan merre jobb, és rájött a nyitjára. Egetverően hatalmasat tudok így élvezni! A nyolcadik-tizedik után azonban már nem akarta csinálni, teljesen bedurcázott, és melegnek titulált! Azt „mondja”, hogy undorodik tőle, hogy a fenekemben turkáljon, holott ezt korábban ő ajánlotta fel!

Elmondtam neki a véleményem, hogy egy párkapcsolat (és a szex is) akkor jó, ha mindkét fél egyenlő:

  • ha rajtam oráloznak, akkor azt én is minden további nélkül örömmel visszaadom!
  • a szex ugyebár mindkét félnek egyidőben jó.
  • és ha a párom megengedi az anált, akkor ezt ő is nyugodtan visszaadhatja nekem!

Ennek alapján felajánlottam neki, hogy vegyünk egy felcsatolhatót, kicsi görbe hímtagnak látszó tárggyal, és akkor nem kell neki fintorognia.

Erre azonnal megint csak homokos lettem, és ezt azóta is többször az arcomba vágja. Többször is összevesztünk ezen, én pedig azon kapom magam, hogy néha már a meleg oldalakra tévedek, és feláll, ha látom, hogy valakit hátulról megcsinálnak.

Tévedésbe ne essünk, én nem vagyok meleg! Rosszul érezném magam, hogy ha egy férfival kellene csókolóznom, de érdekes módon az anál része (már) nem taszít! Ennek alapján lehet, hogy hetero-fél biszex lettem a párom mellett, amit ő most gyűlöl bennem, és ez tönkretette a kapcsolatunkat.

Nem tudom, hol találhatnék egy csendes, otthonülő típusú, ámde bevállalós (geek?) csajt, aki nem fanyalogna ezeken, de úgy vélem, a történtek után már csak egy hermafroditával lehetnék boldog...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.