A Cosmopolitanen találtuk meg a KCCI riportját, amely minden menyasszonyok egyik toplistás rémálmáról szól. Egy Des Moines-i menyasszonyiruhabolt (Selina's Bridal Boutique) ugyanis egyik napról a másikra fogta magát, és bezárt.

Ez a gyakorlatban azzal jár, hogy akik már megrendelték a ruhájukat, de még nem vitték el, azok most szaladhatnak, hogy az utolsó pillanatban még szerezzenek egyet valahonnan. Előzetes értesítést nem küldtek ki, a bolt ajtaján most csak egy papír tájékoztatja az érthetően felháborodott arajelölteket. Mondjuk nem sokról: egy telefonszám van rajta, amelyet a csatorna felhívott, de nem ember, hanem géphang válaszolt, és nem jutottak vele semmire. A riportot a képre kattintva tekintheti meg.

A riportban megszólal egy Alisha Poncy nevű nő is, aki januárban itt nézett ki magának egy 1200 dolláros (336 ezer forint) ruhát, le is foglalózta, többel, mint a ruha értékének fele. Csakhogy aztán egyszer betért a boltba, hogy ráigazítsák, mire a tulajdonos, Selina Orman közölte vele: eladta már másnak, de ne aggódjon, majd rendel egy ugyanolyat. Hónapokig ezzel hitegette, de Poncy most már tényleg keresztet vethet arra a ruhára. Amúgy két hét múlva megy férjhez.

De nemcsak ő került nehéz helyzetbe: a bolthoz vissza-visszajárnak a megkárosított menyasszonyok. Hiába, a lámpa nem ég, a helyiség üres. A KCCI viszont talált egy másik boltot is, amelynek Orman a tulajdonosa, viszont ott nem árulták el a riporternek, hogy miként lehetne elérni őt.