A fenti videó egy sacramentói eseményről tudósít. Kalifornia fővárosában egy ifjú párnak most a hétvégén lett volna az esküvője, de a vőlegény az esemény előtti hétfőn visszamondta az egészet. Nem közöltek részleteket, hogy miért, a lényeg az, hogy a férfi kb. az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégse szeretne megnősülni.

Ezek után képzelhetjük, hogy hogyan érezte magát a menyasszony (bár még mindig jobb, hogy a férfi a házasságkötés előtt állt elő a döntésével, nem utána), úgyhogy a lány szüleire maradt az az aprócska problem, hogy a 35 ezer dolláros lagzit le kellett mondani. Egy csomó minden nyilván már előre ki volt fizetve a csaknem tízmillió forintnak megfelelő összegű rendezvényből, úgyhogy az már biztos volt, hogy mindenképpen rengeteg pénzt fognak bukni a házasságkötés meghiúsulása miatt.

Erre a lány szülei úgy döntöttek, hogy ha már egy kisebb vagyont kiadtak erre az egészre, amin az ifjú pár ezek után természetesen nem jelent meg, ők csak azért is elmennek és megtartják a vacsorát.

És meghívnak rá hajléktalanokat, hogy hadd egyenek annyit, amennyit csak tudnak.

A KCRA News tudósítása hajléktalanokat említ, mi a videón szereplő emberek többségét inkább rászoruló családoknak nézzük, de ez a gesztus szempontjából teljesen mindegy. A menyasszonynak valószínűleg egyébként nem nagyon kell aggódnia: ha ő is olyan jófej, mint a szülei, akkor ahogy túltette magát ezen a megrázkódtatáson, ripsz-ropsz talál majd magának egy fantasztikus pasit.