Már megint egy ötlet, ami papíron fantasztikusan hangzik, aztán élőben vagy bejön, vagy nem. Ha ön például nem szeret ékszert (konkrétan karkötőt) viselve aludni, akkor a Pillow Talk nem lesz megoldás az ön számára. Akkor sem tudjuk ajánlani ezt a találmányt, ha idegesítik az olyan monoton zajok éjszaka, mint mondjuk egy óra ketyegése. Ez a kütyü ugyanis szívdobogás hangjával akarja önt álomba ringatni, de nem csak úgy általában szívdobogással, hanem partnere igazi, élőben önhöz közvetített szívdobogásával! Ugye mondtuk, hogy papíron fantasztikusan hangzik?! Itt az ismertetővideó.

Szóval ha önnek van egy szerelme, de egy éjszaka nem tud együtt lenni vele valamilyen okból (pl. távkapcsolatban élnek), és hiányzik az ölelése, akkor vegye fel a Pillow Talk karkötőt és csatlakoztassa a másik kis izét egy app segítségével az okostelefonján keresztül az internethez, majd tegye be a párnája alá. Ekkor partnere kap egy üzenetet, ami felszólítja arra, hogy ő is cselekedjen hasonlóképpen, és ha mindketten felszerelkeztek megfelelően, egymás szívverését hallgatva aludhatnak el.

Azta, de romantikus.

Az egyetlen problem az, hogy a Pillow Talk egyelőre még nem létezik, hanem a Little Riot nevű angol cég az ötlet birtokában éppen pénzt gyűjt, hogy a készüléket le is gyártathassa. Volt már belőle egy korábbi verzió karperec helyett gyűrűvel, az ezek szerint nem valósult meg, de hátha majd most! Amíg kész nincs, addig be kell érnünk az olyan előzményekkel, mint a távölelgető vagy a távsmároló. Partnerrel nem rendelkezőknek pedig marad az ölelkezőbaba.