Az alábbi tévéfelvétel pár napja vált igen népszerűvé, egy Ethan Renoe nevű férfi van rajta, aki véletlenül került bele az időjárásról szóló tudósításba. Éppen ugyanis borzasztóan cudar idő tombolt Chicagóban, a riporternek meg feltűnt, hogy egy jóvágású fiatalember félmeztelenül fut a zimankóban. Még az eső is esett, Renoe viszont edzőként dolgozik, és ez meg is látszik rajta. Fogták, leszólították, belekerült a tévébe, a videót feltöltötte valaki az internetre, és persze gyorsan nagyon népszerű lett. Meglepően népszerű.

So this just happened. Enjoying the weather, are you, "Ethan"?

Posted by WGN TV on Sunday, 13 December 2015

Renoe a videó végén mondja is, hogy várja hölgyek jelentkezését, erre most a People magazin kérdéseire elmondta, hogy mire hazaért a futásból, már 24 ezren látták a videóját, de mostanra már négymillió nézőn is bőven túl van. Hát érdemes volt mondani, hogy nincs éppen párkapcsolatban, mert Renoe-hoz azóta állítólag rengeteg házassági ajánlat futott be hölgyektől.

Azért rögtön házassági ajánlat, mert a fiatalembernek van ez a blogja, és ebből kiderül, hogy milyen fontos számára keresztény hite, és ugye jól tudjuk, hogy sok keresztény hogyan gondolkodik a házasságról. Renoe azt mondja, a sok jelentkező nő közül még egyikkel se randizott (volt köztük egy 71 éves néni is), azzal kapcsolatban pedig, hogy kizárja-e az ismerkedés ezen formáját, a következőt nyilatkozta:

Ha lenne valaki, aki tényleg kitűnik a többiek között, biztosan nem elleneznék egy randit. Végülis pont ezért mondtam a videóban a felhívást, de akkor még egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle!

Minden férfinak üzenjük, hogy ugye az idő elég rossz itthon is, úgyhogy ha valaki úgy érzi, lehet indulni futni...