Az előző hetet egy elég kemény lebukós videóval indítottuk, amit a többség igazinak ítélt. Hasonlóan meggyőző a fenti felvétel is, de persze mindig mindent szkeptikusan kell fogadni, főleg az interneten. Ezúttal egy bosszúszomjas exbarátnőről van szó, aki kárt tett a volt pasija autójában. A férfi éppen ezt rögzíti a telefonjára (a készüléket sajnos függőlegesen tartva), amikor a nő megérkezik, és első körben kulccsal megkarcolja az autó oldalát, valamint betöri a ház ablakát.

Egy idő után a férfi kimegy, hogy levideózza, mi történt a kocsijával, de a legdurvább ezután következik. A hölgy ugyanis visszatér, méghozzá úgy,  hogy az autója belecsapódik volt szerelme kocsijába, pontosan ott, ahol néhány pillanattal korábban a férfi állt – a felvétel alapján az sem feltétlenül kizárt, hogy a nő nem is az autót akarta eltalálni, hanem magát a férfit.

Az illetőnek van is annyi esze ezek után, hogy amikor volt szerelme kiszáll az autóból, bemenekül a házba, szóval a jelek szerint a férfi is úgy ítélte meg, hogy veszélyben forog a testi épsége.

Nagyon jó lenne tudni, hogy mik lehettek itt az előzmények (mármint annál kicsit konkrétabban, hogy „valami nagyon durva szakítás”), mindenesetre a nő annyira fel van dühödve, hogy ezek után még beveri a kocsi ablakát, majd elhajt. Mellesleg nemrég láttunk már egy hasonló, szintén kissé gyanús jelenetet, csak ott a férfi meg sem jelent, nemhogy veszélyben forgott volna az élete.

De hitelességi szavazás nélkül ezt a posztot sem fejezzük be, szóval álljon itt alább egy doboz, amiben ön is megmondhatja, hogy önt meggyőzte-e a felvétel az igaziságáról. Tényleg egy valódi szakítás utáni bosszú látható ön szerint a fenti videón, vagy ez ön szerint csak megrendezett jelenet?

Ön szerint?