Sokszor írunk híres párokról, általában azért, mert maguk beszélnek a kapcsolatukról, saját oldalaikon posztolnak közös képeket, vagy csak simán olyan szépek és boldogok együtt, hogy emellett nem mehetünk el szó nélkül.

Most viszont három olyan kapcsolattal kell foglalkoznunk, amelyek nagyon érdekesek, és valahogyan mégsem tudunk róluk semmit biztosan.

Katy Perry és Orlando Bloom

Róluk a Golden Globe-díjátadó óta pletykálnak folyamatosan, és csak azért nem közölnek konkrétumokat róluk a lapok, mert sem az énekesnő, sem a színész nem nyilatkoznak arról, pontosan mi is van köztük. A tények:

Bloom még házas, bár 2013 óta külön él fia, Flynn édesanyjától, aki amúgy Miranda Kerr modell. Perry már elvált Russell Brand színész-humoristától, azóta főleg John Mayerrel volt együtt. Szomorú szerelmi életéről elég sokszor írtunk, ebbe hozhat most üdítő változást a színésszel szövődő románc, amelyről már most rengeteg a pletyka.

Ha mindet válogatás nélkül elhisszük, akkor a színész már a fia egyik zsúrjára (vendég volt Robert Downey Jr. fiának bulijában) is elvitte az énekesnőt, akivel a gyerek nagyon jól kijön. Február 13-án, a Grammy-díjátadó egyik előbulijában egymás kezét fogva, csókolózva vettek részt. (Perry ráadásul ebben.) Egyszóval még a meg nem erősített információk sem annyira vadak.

Miért szokatlan ez? Mert nem beszélnek róla, és a sajtósaik sem kommentálják a dolgot, pedig az érdeklődés nyilvánvaló: állandóan címlapokon vannak, és folyamatosan fotózzák őket. (De hát szívük joga.)

  

Kate Hudson és Nick Jonas

Róluk nemrég külön cikket közöltünk, de a történet azóta tovább bonyolódott. Az van, hogy adott két ember - egyfelől Hudson, az életmódtanácsadóvá vált színésznő, másfelől Jonas, a zenész -, akik sajátságos körülmények között, illetve módon nem beszélnek arról, mi van köztük. A helyzet különlegességét az adja, hogy mindketten nagyon sokszor nyilatkoznak mostanában, de egyikük sem hajlandó érdemben beszélni a kapcsolatukról. A tények:

  • Szeptember óta pletykálják róluk, hogy randevúzgatnak, mert nagyon sokszor látták őket együtt enni és lófrálni.
  • Jonas nemrég a Complexnek azt mondta, odavan a nőért, és gyönyörű viszony van köztük, de nem minősítette párkapcsolatnak a dolgot, és közölte: az iránta érzett tisztelet miatt nem fogja megmondani, szexeltek-e.
  • Hudson a minap a CBS reggeli műsorában azt mondta, hogy Jonas egy remek srác, sőt, igazi drágaság.
  • Ellen DeGeneres műsorában pedig elismerte, hogy randizgat, de azt mondta, most épp senkivel nem. DeGeneres rengeteg kérdést tett fel neki a párkapcsolati helyzetéről, ezekre általában elkerülte a válaszadást. Állította, hogy nem is emlékszik, mit csinált idén Valentin-napon (Jonasszel vacsorázott), és amikor konkrétan rákérdeztek, hogy na, párkapcsolatban van-e, ezt válaszolta: öhm... Hát ilyen gazdag kifejezéskészlete van. 
  • A pletykák szerint arról van szó, hogy egyszerűen nem akartak nyilvánosan beszélni a kapcsolatukról, amelyben ráadásul volt néhány hét szünet is, mert éppen nem ugyanúgy gondolkodtak a dolgokról. De most megint ugyanúgy gondolkodnak, ezek szerint.

Miért szokatlan ez? Mert az tényleg ritka, hogy két ember folyamatosan arról beszéljen, hogy nem beszél semmiről (Hudsonnek most jött ki könyve, úgyhogy muszáj állandóan szerepelnie). Az interjúknál ilyen esetben, ha nem akarnak semmit mondani, előre szokták közölni, hogy miről nem lehet kérdezni az adott celebet. Amúgy meg: gyönyörű viszony? Drágaság

Alicia Vikander és Michael Fassbender

Végül nézzünk egy egészen másmilyen párt: Alicia Vikander és Michael Fassbender színészekről van szó. A mai napig nem erősítették meg hivatalosan, hogy együtt vannak, de még mi is láttunk róluk olyan képeket, amelyen a Golden Globe után kéz a kézben várják a taxit. Sajtóértesülések szerint rendszeresen mutatkoznak együtt nyilvánosan, de nem közszereplési helyzetekben - szóval olyanok, mint egy normális pár.

Sőt, ha tehetik, párként elkerülik a nyilvánosságot: a Palm Springs-i filmfesztiválra szándékosan külön érkeztek. A BAFTA-díjátadón pedig elég kínos jelenet volt, amikor  a smacikamerát rájuk irányították, de ők csak azért sem csókolóztak. (Talán ezt szépítették az adásrendezők azzal, amikor Leonardo DiCapriót összehozták Maggie Smithszel.)

Miért szokatlan ez? Ők inkább olyan szempontból szokatlan celebpár, hogy mindketten elismert színészek, nem szoktak magánéleti okokból megjelenni a lapokban, és sikerül távol tartaniuk a kapcsolatuktól a nyilvánosságot. Mások legalább olyankor szoktak kicsit haverkodni a lapokkal, amikor éppen kijön egy új filmjük, vagy ilyesmi. Ezek szerint itt elvekről van szó.

Melyik párt tartja a legrokonszenvesebbnek?