Biztos sokan vannak, akik néha arról ábrándoznak, hogy bárcsak az életben is összejönne két olyan színész, akik a kedvenc filmjében vagy sorozatában alakítanak egy párt.

Ezért valószínű, hogy sokan örültek akkor is, amikor kiderült,

Rose Leslie és Kit Harington

– akik Jon Snowt és Ygritte-et alakítják a Trónok harcában – együtt vannak.

Ha pedig ők együtt vannak, minden esély megvan arra, hogy mások is összejöjjenek, akiknek már nagyon össze kéne jönniük.

Gillian Anderson - David Duchovny

Mióta létezik X-Akták, a rajongók azóta akarják együtt látni Gillian Andersont és David Duchovny-t. És bár tavaly készült egy fotó róluk, amin megcsókolják egymást, gyorsan kiderült, hogy az csak egy baráti csók volt. Anderson és Duchovny közt nincs és sajnos valószínű, hogy nem is volt soha semmi. De reménykedni azért még lehet...

Matthew Perry- Courteney Cox

Sokan hasonlóan szeretnék, ha a Jóbarátok Chandlerje és Monicája is összejönne. És bár őket is évről évre összehozzák pár pletykában, elég valószínű, hogy Perry és Cox már nem fognak összejönni egymással.

Leonardo DiCaprio - Kate Winslet

Az 1997-es Titanic óta vágyik arra a fél világ, hogy DiCaprio és Winslet végre lássa be, egymás mellett van a helyük. De nem. Ők csak barátok, és úgy néz ki, azok is maradnak. DiCaprio meg tovább hajkurássza a fiatal modelleket.

Jennifer Lawrence - Bradley Cooper

Már három filmben – Napos oldal, Serena, Joy – játszottak együtt, és azóta lenne jó, ha összejönnének. Ezzel pedig nem csak ők, de a világ is jól járna. Hát mennyire szépen mutatnak már együtt?!

Rupert Grint - Emma Watson

Az egyik legjobb dolog volt a Harry Potterben, hogy Hermione nem Potterrel, hanem Ron Weasley-vel jött össze. És ha már a könyvben, illetve az abból készült filmekben ilyen jók voltak együtt, miért ne lehetnének jók az életben is együtt az őket alakító színészek?