Isabella Giancarlo munkásságát szeretnénk ma önnek bemutatni. A Jezebelen találtuk meg őt, a saját honlapja meg itt van. A New Yorkban élő Giancarlónak tavaly ért véget egy kapcsolata, és a szakítás után jött az ötlet, hogy elkezdi az Eat Your Heart Out című projektet. Ez a szólásmondás szó szerint azt jelenti, hogy „edd ki a szívedet”, de a szólásmondás igazi értelme inkább úgy adható vissza magyarul, hogy „dögölj csak bele az irigységbe” vagy „ugye milyen szar érzés, hogy ennyivel jobb vagyok nálad”.

Hogy szakítás közben pont ez mondat elhangzott-e Giancarlóéknál, azt nem tudjuk, mindenesetre a projekt lényege, hogy emberek küldenek a honlapon keresztül a művésznőnek egy lehetőleg tömör mondatot, amit szakításkor mondott nekik a másik, Giancarlo pedig süt a mondatból egy gyönyörű és bizonyára nagyon finom sütit. Aminek a fotóját meg is osztja az Instagramon. Így lesz mások keservéből édesség – alább a kedvenceink.

Nem mondhatod, hogy nem próbáltuk meg

Nem bírom ezt tovább

Inkább egy testvért látok benned

Nem hiszem, hogy igazából szerettelek

Ha ön is kapott már valami hasonlóan szuper mondatot szakításkor, akár be is küldheti vagy Isabella Giancarlónak, vagy ide nekünk a Randiblogba. Mi sütni nem fogunk belőle, legfeljebb megjelentetjük, szeretjük a szakítós történeteket!