Konor rövid levelére válaszolnék egy hosszabbat” – írja nekünk Ákos. Konor arra panaszkodott néhány levéllel ezelőtt, hogy 25 éves korára még egy normális kapcsolata sem volt, és azokat is gyakorlatilag ő erőltette a lányoknál. Egyébként pedig prostituáltakhoz jár szexért.

Ákos erre nem elsősorban csajozási tippekkel reagál, hanem saját példáját mutatja: ő sincs kapcsolatban, viszont ő egyáltalán nem bánja. Olvassa el, mikről számol be Ákos (egy-két trágár kifejezés becsúszott, ezért elnézést kérünk), aztán írja meg nekünk a reakcióját vagy saját történetét! A leveleta Randiblog e-mailcímére várjuk!

Kedves Konor, először is, 25 évesen ne üljön még ki a világfájdalom az arcodra, és főleg ne gondold azt, hogy te már mindent láttál és kiégtél. Főleg nők terén ne. Ezzel együtt persze igazad van abban, hogy a nők irreális elvárásokat kezdenek támasztani a férfiak felé, azt is mondhatnánk, hogy a nők nagy része (tisztelet a kivételnek) elkezdett a párkapcsolati prostitúció felé haladni, azaz a párválasztásnál a lakás mérete meg a slusszkulcs a legfontosabb szempont. Mielőtt bárki megkérdezné, nem a szőlő savanyú, csak nem viselem el az ilyen nőket. Ha látom, hogy a beszélgetés első két percében a cipőmet fixírozza, meg azt próbálja kitalálni, hogy mennyibe kerülhetett az órám, már állok is odébb.

Nem tragédia az, ha az embernek nincs állandó nője. 25 évesen különösen nem. Én 41 vagyok, és egyedül élek, és ezt nem élem meg katasztrófaként. Jó munkám van, amit szeretek, elég jól keresek, semmi gondom az életben. Sőt, több rövid-hosszú ilyen-olyan párkapcsolat után kifejezetten élvezem, hogy senki nem akar elszámoltatni, senkihez nem kell alkalmazkodnom, azt csinálok, amit akarok, akkor, amikor nekem tetszik. Kurvázni nem járok, ez elvi kérdés, mindig van valami nő kéznél, barátság extrákkal, régi ex, akivel jóban vagyunk satöbbi.

Nem KELL kapcsolatban élni, hivatkozva leveled azon részére, hogy a kapcsolataid legnagyobb részét érzésed szerint te erőltetted. Megnyugtatlak, a nők azonnal megérzik ezt, a laza pánikhullámokat, a rágörcsölést, és el is raknak szépen a Lomtár ikonba a fejükben. Mert evolúciósan ilyenek. Amíg ezen nem tudsz változtatni, egyfolytában olyan kisugárzásod lesz, amitől minden nőstény világgá megy. Ha nem azonnal, ahogy meglát, akkor három hónap múlva.

Írtad, hogy már a komoly barátnődet kéne eljegyezni, nem kurvázni. Drága barátom, ki mondta ezt a hülyeséget neked? Ne dőlj be a kollektív társadalmi nyomásnak, csak azért, hogy neked is szar legyen, nem kell megnősülni és gyereket csinálni. Örülj, hogy eddig megúsztad anélkül, hogy ekkora állatságot csináltál volna. Azt mondod, jól keresel, jól élsz – hát élvezd, baszki, ahelyett, hogy nem létező problémákon agyalsz 25 évesen. A görcs maximum olyan nőket fognak vonzani, akik ugyanerre vannak ráfeszülve, aztán ott találod magad egy harminchoz közeli pánikoló libával, aki a biológiai órájától rettegve „véletlenül” két hét alatt teherbe esik, és mire észbe kapsz, 60 évesen ülsz a lakásodban, gyűlölöd az embereket és azon gondolkodsz, hogy kurvára nem ilyen életet akartál, és ha időben agyonvered a feleséged egy csőfogó kulccsal, már rég szabadultál volna.

Tényleg ez hiányzik? Kötve hiszem.

Szolgálati közlemény: természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem minden nő egy pénzéhes, birtokló, manipulatív sárkány. De a mai világban inkább ez a jellemző. Tengermély tisztelet a kivételnek.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.