Terensz írására reflektálnék” – kezdi levelét Arabella álnevű olvasónk. Az általa említett Terensz egész élettörténetét megírta nekünk: megházasodott, elvált, aztán jött egy egyéjszakás időszak, de mostanra sikerült megállapodnia, viszont a végkicsengés az volt, hogy úgy érzi, a férfiak manapság nem elég férfiasak, a nők pedig úgymond egy szürreális világban élnek, a 30 felettiek legalábbis.

Arabella hasonló úton ment végig, ő azonban arra jutott, hogy nem igazán létezik olyan férfi, aki azt nyújtaná, amire ő vágyik. Ön mit gondol? Vannak hasonló tapasztalatai? Kérjük, írja meg ön is saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Mit is akarunk mi nők és milyen helyzetben vagyunk? Hasonlóban. Illetve annyiban nem, hogy a válást követően nőként két gyerekkel egyedül maradni 37 évesen még nehezebb.

Nálam az egyéjszakás időszak kimaradt, lévén azt az én gyomrom nem veszi be. Randioldalon regisztráltam fényképpel – heti szinten két randi, ami arról szólt, hogy csak ágyba akart vinni az épp aktuális randipartner. Besokalltam. Szőke, zöldeskék szemű vagyok, kellően igényes és nagyon nőies. Amolyan szoknyás, magassarkús, tipikus homokóra alkat. Mindehhez két diploma, ház, egzisztencia. Akkor mégis mi a baj velem?

Csak annyi, hogy a hagyományos elvekben hiszek, a férfi hódítson meg! Semmi bajom azzal, hogy kíván, de nem egyéjszakás vagyok! Szóval az első telefonbeszélgetés ne arról szóljon, hogy telefonszexet akar, ahogy az első randi után sem az ágyban szeretnék kikötni. Semmi bajom a szexuális szabadsággal, és imádom a jó szexet, ha az szeretkezés, szerelmeskedés és nem csak a testiségről szól.

Azt már nem egyszer megkaptam, hogy a normális pasik félnek tőlem, mert okos vagyok és szép. Noha ezzel én vitatkoznék, mert az, hogy kit tartunk okosnak és szépnek, relatív, mindenkinek mást jelent, más mércével mérve.

De kérdem én, hol vannak azok az igényes, normális pasik, akik nem csak skalpra vadásznak, akiknek nem az ágy jelenti csak a kihívást, hanem mondjuk egy sima séta az erdőben kézenfogva eszméletlen mennyiségű csókkal spékelve, vagy ne adj isten moziba vagy színházba szeretnének menni? Én azt látom, hogy a pasik csak a szexet keresik, és azok a nők érvényesülnek, akik erre hajlandók is.

Szóval kedves Terensz szerintem te is egy nagyon jó értelemben vett dinoszaurusz vagy, aki még az értékeket keresi, de sajnos kihalófélben van!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.