Ebben a posztban Terrence Drysdale-t és Victoria Yore-t mutatjuk be önnek. Ők egy szerelmespár, floridaiak, de a világot járják, utazásukat pedig Follow Me Away című website-jukon örökítik meg. De ők nem csak sima turistafotókat lőnek, hiszen Drysdale hivatásos fotós, Yore pedig modell, ez pedig meg is látszik a végeredményen. Jelenleg Budapesten vannak, a legutóbbi képük helyszíne valószínűleg önnek is ismerős lesz.

Igen, a Vajdahunyad váránál készült ez a kép, meg is kerestük Yore-ékat, hogy nem gyűlt-e meg a bajuk a turistákkal, ugyanis az utóbbi időben nagyon sok szokott lenni a környéken, de a fotón szerencséjükre pont egy se látszik. Ezt válaszolták:

RENGETEGEN voltak ott! Nagyon vigyáznunk kellett, hogy senki ne lógjon bele a képbe. Ha csak egy-két ember lóg bele, azt ki tudjuk szedni Photoshoppal, de ha túl sokan vannak, akkor meg kell várnunk, hogy odébb menjenek.

Feltehetőleg bámultak egy csomóan, hogy mit keres itt valaki ilyen elegáns ruhában...

A ruha Sármán Nóra couture tervezőtől volt, és igen, tényleg vonzotta a tekinteteket, az emberek rácsodálkoztak. Három kislány volt a kedvencünk, 5 év körüliek lehettek, együtt ácsorogtak egy kupacban és néztek és mindig jöttek utánunk, ahogy fotóztunk és mentünk egyik helyről a másikra. Nagyon aranyosak voltak!

Na és egyébként hogy tetszik Budapest?

Imádjuk ezt a várost! Gyönyörű, és tele van történelemmel meg lenyűgöző épületekkel. De a Parlamentnél még nem voltunk, mert Victoria lebetegedett 5 nappal ezelőtt, és ez kicsit beszűkítette a lehetőségeinket. De pontosan egy hétig leszünk még itt és a Parlamentet mindenképpen meg szeretnénk nézni.

Terrence Drysdale egyébként 27 éves, Victoria Yore pedig 23, és ebbe a projektbe szinte véletlenül kezdtek bele. Sokat dolgoztak már együtt, amikor először elutaztak egy közös nyaralásra, és mindkettejüknek nagyon bejött az ötlet, hogy művészi kivitelű fotókat készítsenek az utazásaikról.

Azóta is járják a világot hátizsákokkal felszerelkezve. Többek között voltak már Arizonában, Washington államban, Írországban, a francia Alpokban, sőt, Izlandon is. Ha már eltöltekezett szépséges fotóikkal, esetleg kattintson ide, ez a pár is hasonlóban utazik!