Azt már tudjuk, hogyan éldegélnek a dúsgazdag orosz gyerekek, most abba nyerhetünk bepillantást, hogy mi történik, ha egy ilyen gyerek felnő és szervez magának egy lakodalmat. Szaid Gucerjev 28 éves, menyasszonya, Kagyija Uzakhovsz mindössze 20 esztendős. A Daily Mailből vesszük az adatokat: a múlt hétvégén Moszkvában tartott esküvőjük lehet, hogy csak az első felvonás volt, és még lesz folytatás Londonban.

A photo posted by @_wedding_world on

A vőlegény apja, Mihail Gucerjev olaj- és médiacézár, vagyonát 6,2 milliárd dollár köré taksálják, ez 1711 milliárd, azaz 1,7 billió forint. Ebből az összegből sikerült valahogy 1 milliárd dollárnyit összekuporgatni az esküvőre, ez átszámítva 277 milliárd forint körül van. Igen, milliárd, nem milló. Az összeg túlzásnak hangzik – hogyan lehet ennyit költeni egyetlen lakodalomra? De megígérjük, hogy mire a poszt aljára ér, ön is hajlamos lesz elhinni, hogy esetleg tényleg megközelítették a szerény ünnepély költségei az egymilliárd dollárt.

A video posted by @_wedding_world on

Kezdjük mondjuk azzal, hogy a lagziban nem Youtube-ról meg mp3-ról nyomta a diszkót a helyi kocsmáros, hanem élő fellépők voltak. Talán egyikükről-másikukról ön is hallott már: bizonyos Jennifer Lopez is fellépett itt, magánműsort adott az ifjú párnak és közeli hozzátartozóiknak meg üzletfeleiknek. Az ilyen fellépésekért általában egymillió dollárt szokott ő kérni.

A video posted by @_wedding_world on

Bár a fenti videó szerint nem fújják kívülről a refrént, azért nagyon kedvelhetik Gucerjevék a latinos ritmusokat, mert Jennifer Lopez után énekelt egyet Enrique Iglesias is az ifjú pár tiszteletére. Ő azzal tisztelte meg vendéglátóit ezen a mindennél elegánsabb eseményen, hogy emlékezetes slágereit farmerben és sapkában adta elő.

A video posted by @_wedding_world on

Ja, és Sting is zenélt egy kicsit, és az az érzésünk, hogy ő se ingyen vállalta el ezt az estét. Amikor a buli Londonban folytatódik majd, ott állítólag Beyoncé és Elton John szolgáltatja majd privátban a talpalávalót.

A photo posted by @_wedding_world on

A menyasszony egyébként fogorvosnak tanul a moszkvai egyetemen. Jó sok tömést kell majd beraknia ahhoz, hogy esküvői ruhájának ára visszajöjjön: ezért az uszállyal együtt több, mint 11 kiló súlyú öltözékért állítólag egymillió dollár (279 millió forint) körüli összeget fizettek Ellie Saab tervező cégének.

A photo posted by @_wedding_world on

A ruhát egy gyémántnyakék, fejdísz és karkötő egészítette ki. A virágokkal teljesen elborított lagzihelyszín egy luxusétterem volt, ahova Rolls Royce-ok vitték ki a násznépet – hatszáz meghívott volt.

A video posted by @_wedding_world on

A vendégeknek egy-egy ilyen dobozzal kedveskedtek emlékbe.

A photo posted by @_wedding_world on

Ezzel a menyasszonyi szelfivel búcsúzunk.

A photo posted by @_wedding_world on