Határozottan az a benyomásunk kezd kialakulni, hogy egyre gyakoribbak az olyan párok, akik folyamatosan szívatják egymást, egyre durvább trükkökkel, és az erről készült videókat megosztják a neten. Az a benyomásunk is kezd kialakulni, hogy gyakoribb, hogy a srác a vicceskedő Humor Herold és a fergeteges tréfák szenvedő alanya pedig rendszerint a lány, de lehet, hogy tévedünk.

A fenti videó mindenesetre pont egy ilyen esetet örökít meg. Ez a 24 éves Brad Holmes szereti megviccelni 22 éves szerelmét, Jenny Daviest, és most fogott egy ollót, miközben a lány aludt, és levágta barátnője haját. Rossz alvóknak nyilván az az első reakciója, hogy bár én is képes lennék olyan mélyen aludni, hogy nem ébredek fel arra, hogy valaki odajön és elkezd a hajammal babrálni, de a többieknek bizonyára valami jutott az eszébe a fenti videó láttán.

Holmes azzal ébreszti fel barátnőjét, hogy hozott neki egy ajándékot, és először megmutatja neki, majd hozzávágja a levágott kontyot. Természetesen a lány kiborul, sír és dobálózik – egy ilyenre nem nagyon lehet máshogy reagálni, és a videót megtekintők elsöprő többsége nem is találja viccesnek  dolgot. Az ember a saját szerelmét így megríkassa, csak azért, hogy összejöjjön néhány ezer megtekintés, esetleg lájk a Facebookon?

Brad Holmes a videóhoz tartozó kommentekben meg is erősíti, hogy rengeteg anyázó komment érkezett, mert a hagyományosan bizarr angol humorba se igazán fér bele, hogy csak úgy levágjuk valakinek a haját akarata ellenére. Amin kicsit meglepődtünk, az az, hogy a beszólásokra adott válasz, ha nem teljesen meggyőződ, de végülis egész szimpatikus, legalábbis ahhoz képest, hogy mekkora seggfejnek tűnik ez a Brad Holmes a videón. Szóval ezt üzeni ő a kritizálóknak:

Szavakban ki se lehet fejezni, hogy mennyire szeretem Jent, és természetesen számítottam rá, hogy az emberek seggfejnek néznek majd emiatt, ami egy fair komment. De jól vagyunk, boldogok, mint mindig. Persze még sok mindent kell csinálnom, hogy ezt jóvátegyem. Azt viszont szeretném, ha tudná mindenki, hogy az egész előtt foglaltam neki időpontot a fodrásznál.

Szemben egy csomó más kapcsolattal, nekünk nincs arra szükségünk, hogy minden lúzer orra alá dörgöljük, hogy mennyire szeretjük egymást, mert ezt anélkül is tudjuk, hogy kiraknánk a kirakatba. Mi egy másik oldalunkat mutatjuk az embereknek. Erősebb köztünk a kötelék, mint ami a párok 99%-ára jellemző. Ezért van, hogy ennyi mindent megcsinálhatunk egymással.