Szaknyelven hülyeesküvőnek nevezzük az olyan esküvőket, amik

  1. hülyék; vagy
  2. csak van bennük valami különleges, ami az esküvők többségére nem jellemző.

Hát ilyen hülyeesküvőkből mutatunk most hármat, kezdve egy olyannal, ami sokkoló módon nemhogy nem gáz, hanem kifejezetten menőnek tűnik.

Getting hitched this weekend, and having a clue themed wedding.

Emlékszik ön a Cluedo nevű társasjátékra? Ez az a játék, ami a Ki nevet a végén?-t ötvözi az Agatha Christie-regények világával, és lépkedve kell kideríteni, hogy ki és hol ölte meg John Blacket, milyen fegyverrel. A fenti fotókat egy olyan menyasszony posztolta az Imgurra, aki nagyban készült az esküvőjére a múlt héten, a lagzi most a hétvégén volt meg – arról sajna nincsenek képek.

A játékból ismert kártyákra hajazó meghívók viszont a játékból ismert „Bizalmas”borítékban érkeztek, és az egész lagzi dekorációja a krimis világot idézi. Az asztalok a gyanúsítottak neveit viselik, mindenhol rejtélyes jelek és nyomok tájékoztatják a násznépet. Szerintünk remekül néz így ki az egész, reméljük, élesben is jól sikerült a lakodalom.

Cassie és Lewis Byrom egy angol házaspár. Nagyon szereti a Harry Pottert, az új Harry Potter-vidámparkban volt az eljegyzésük. A lakodalmuk viszont Manchesterben, egy olyan helyszínen, amiből egy kis dekoráció segítségével valósághű varázslóiskolát ööö varázsoltak. Volt varázspálca, párbajozás, és annyira jó fotók készültek róluk, hogy csak na.

És a harmadik párról is zseniálisan jó fotók készültek, pedig ők nem kreáltak maguknak egy ilyen extravagáns helyszínt, hanem csak elmentek egy benzinkútra. A fura ötlet egy thaiföldi házaspárnak jutott eszébe, úgy hívják őket, hogy Nattarin és Au Phakphumphaisal.

Persze nem csak úgy beestek a legközelebbi töltőállomásra, azért ezt választották, mert mind a ketten itt dolgoznak, úgyhogy munkaidőben letudták az esküvői fotózást. Két légy, egy csapás, de amilyen rosszul hangzik ez az benzinkutas ötlet elméletben, annyira jók lettek a fotók. Csak ajánlani tudjuk ezeket is, kattintson! További hülyeesküvőkért pedig nézelődjön tovább errefelé!