Los Angelesben Finding Prince Charming (nagyjából Keresem a szőke hercegem) címmel hamarosan elkezdik forgatni az első meleg párkereső reality show-t a Logo kábelcsatornánál - írja a Morgenpost. A készítők az évek óta nagy sikerrel futó Nagy Ő elnevezésű párkereső műsor alapszabályain változtattak, lehetőséget adva arra, hogy azonos neműek is társra találjanak a képernyőn. 

Az új show-ban tizenhárom homoszexuális férfi küzd majd a 33 éves Puerto Ricó-i­­ díjnyertes lakberendező, Robert Sepúlveda Jr. kegyeiért, aki elég szép példány női szemmel nézve is. 

A Finding Prince Charming műsorvezetője az NSYNC nevű popegyüttesből ismert Lance Bass lesz, aki 2006-ban coming outolt, 2014-ben pedig össze is házasodott pasijával, Michael Turchin festővel

2003-ban egyébként a Bravo tévén már próbálkoztak hasonló dologgal, akkor a Boy Meets Boy című show-ban egy meleg főszereplő 15 férfiból választhatott párt magának. A játékosok közül viszont nem volt mindenki homoszexuális, azt viszont végig titkolták, hogy kinek milyen a nemi irányultsága. A főszereplő csak úgy győzhetett, ha választottja is meleg volt.