A kínai CM Leung a világ egyik legjobban foglalkoztatott és legőrültebb esküvői fotósa, aki többnyire extrém képeinek köszönhetően vált híressé. A művész legutóbb viszont egy kicsit túllőtt a célon, és annak az igyekezetnek, hogy egy nagyszerű pillanatot megörökíthessen, majdnem tragédia lett a vége - írja a Bored Panda

CM Leung épp Izlandon fotózott egy fiatal távol-keleti menyasszonyt, amikor felbukkant egy helyi mentőhelikopter, mert épp arra volt dolga. A fotós kapva az alkalmon, hogy egy igazán különleges képet lőhessen, a gép felé terelte a lányt, ám a pilótát pont nem érdekelte, hogy alatta élete felvételét akarja elkészíteni valaki. A helikopter túl alacsonyan repült el a menyasszony felett, akinek így majdnem elvitte a fejét. Végül csak annyi történt, hogy a nő fátyla lerepült, ő maga pedig elvesztette az egyensúlyát és elesett.  (Kattintson a képre a videóért!)

A fotó egyébként remekül sikerült, bár jóval veszélyesebbnek mutatja a helyzetet, mint amilyen az valójában volt. És még az is lehet, hogy az egész csak egy jól kitalált és megszervezett reklám CM Leungnak.