2

Ezt a két magyar lánykérést nehéz felülmúlni

2016.07.28. 21:11

Úgy tartják, egy esküvőnek csak a menyasszonyról szabad szólnia, de Edit nevű olvasónk úgy gondolta, barátnője kedvéért hajlandó pár pillanatra a háttérbe vonulni, és átadni neki a főszerepet. Így történhetett meg, hogy Anita kezét Editék lagziján kérték meg, és ebből senki nem csinált problémát, sőt. 

„Anita és Gergő jó barátaink, akik tizenhét éves korukban jöttek össze, és már tizenhárom éve együtt vannak. Nagyon sokat köszönhettünk nekik, hisz a nagy napon is szívüket-lelküket kitéve segítettek, hogy az valóban a legszebb legyen számunkra” – mesélte a Velvetnek a frissen házasodott ara, akinek ceremóniája Pázmándon, a Szerelemvölgyben zajlott le. Amikor az esküvői csokor eldobására került volna sor, a menyasszony ahelyett, hogy az összegyűlt kis tömegbe dobta volna a virágot, Anita kezébe adta azt. Ekkor lépett elő Gergő, aki térden állva, a násznép előtt kérte meg barátnője kezét. (Természetesen igen volt a válasz.) 

„Gergő nagyon nagy gondossággal szervezte ezt a napot Anitának, hogy egy igazán felejthetetlen pillanatot okozzon számára. Számunkra volt megtiszteltetés, hogy ebben mi közreműködhettünk. Nagyon szeretjük őket. Jobb barátokat nem kívánhat magának az ember” - tette hozzá az önzetlen barátnő. 

Budapesti eljegyzésen ámul a világ 

A fenti lánykérős videó mellett egy másik magyar vonatkozású lánykérős felvétel is van a tarsolyunkban, ami már napok óta az internet egyik nagy kedvence. Dario a Szent István Bazilika előtt kérte meg kedvese kezét, nem is akárhogy. A pár épp a zenélő vonósokat hallgatta, amikor a lányhoz sorra léptek oda a vadidegen emberek, és egy-egy szál virágot adtak a kezébe. Amikor már egy hatalmas csokor összegyűlt, a férfi előkapta a jegygyűrűt. Elképzelésünk sincs, hogy ezt hogyan és mennyi idő alatt lehet leszervezni, de minden elismerésünk! 

Ön is Tud egy menő lánykérésről?

Véleményét, hozzáfűznivalóját, saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.