A saját történetemet szeretném megosztani veletek, illetve tanácsot kérni” – így kezdi a levelét Csobán, akinek természetesen igazából nem ez a neve, hiszen mindenki mindig álnéven szerepel itt a Randiblogban. Szóval Csobán azok közé tartozik, akiknek azzal kellett szembesülniük, hogy egy egész biztatóan induló kapcsolat egyszer csak váratlanul megszakad.

Ezúttal legalább nem lépett le nyom nélkül az illető hölgy, hanem... Na jó, többet nem mesélünk el előre, olvassa végig ön is Csobán levelét, aztán ha tud, segítsen neki értelmezni a történteket! Vajon miért viselkedhetett így ez a lány? Válaszát a Randiblog szokásos e-mailcímére várjuk.

Saját magamat egy udvarias, kedves, megértő 33 éves férfinak írnám le. (Lehet, hogy ez a baj?).

Jelen pillanatban még értetlenül állok a dolgok előtt. Kb. 1 hete egy nem túl ismert társkeresőn írt rám egy leányzó, hogy csak Pest közelében keresek e párt. Meg is írtam neki, hogy 70-80 km azért belefér. Kiderült, hogy Zalaegerszegről van szó.

Elkezdtünk azért e-mailezni, majd úgy döntöttünk egy rövid idő után, hogy telefonon folytatjuk. Naponta 3-4 órát beszéltünk pár napig, és amikor éppen nem volt erre alkalom, akkor pár SMS-t váltottunk. Egy idő után úgy gondoltam, hogy Zalaegerszeg ide vagy oda, még lehet is ebből valami, főleg amikor a következő üzenetet kaptam:

Hiányzik a hangod.

Ezen a napon eléggé elfoglalt voltam, így megbeszéltük, hogy nem nagyon tudunk beszélni, de a fenti SMS-t olvasva szorítottam rá 5 percet. Érzékelhetően nagyon örült ennek.

Megbeszéltük, hogy másnap (tegnap) folytatjuk a beszélgetést, de éreztem rajta, hogy valami nincs rendben. Rá is kérdeztem, hogy mi a baj.

Nem akarlak megbántani, de nem vagy férfias!

???????????????????

Én rákérdeztem, hogy mégis ezt miből gondolja? Nem tudott rá válaszolni. Természetesen rákérdeztem a „Hiányzik a hangod” üzenetére is, amit szűk egy nappal előtte küldött. Állítása szerint úgy is gondolta.

Megmondom őszintén, hogy a kijelentésén felül meglepő volt az is, hogy ha ő ezt gondolja, akkor ez már korábban is megfordulhatott a fejében, de akkor minek „pazarolt” időt erre? Nem értem az egy nap alatti párfordulást. Van egy tippem, hogy miért, de nem szeretném befolyásolni az esetleges válaszadókat.

Előre is köszönöm!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.