Az Imgur révén mostanság kap nagyobb nyilvánosságot az alábbi ruha, pedig még júliusban volt az az esküvő, amire készült. Ön látta már?

Dip dyed wedding dress

A kép egy Taylor Ann Art nevű oldalról származik, aminek a tulajdonosa saját bevallása szerint imád színezni, imádja a színeket, úgyhogy fel sem merült benne, hogy tiszta fehér ruhában menjen férjhez. Nyilván ő is tartott tőle, hogy a kísérlet esetleg rosszul sül el, úgyhogy akciósan vett egy ruhát, ami ráadásul nagy is volt rá, el kellett vinni bevetetni, viszont így legalább nem költött túl sokat a merész tervre.

Aztán nekilátott festeni, úgy, hogy úgy nézzen ki, mintha a ruha mártva lenne. Igazából azonban festékszóróval színezte és a legaljára szintén beszínezett csipkét tett, a hajában és a menyasszonyi csokorban ugyanezek a színek köszöntek vissza. Hát egyedi, az biztos, és borzasztó látványos is, de persze amilyen különleges ízlése van ennek a fiatalasszonynak, bizonyára ő sem csodálkozik azon, hogy nem mindenkinek jön be, amit készített. Vannak kommentelők, akik azt mondják, hogy kár volt festeni, mert a pacsmagolással csak tönkre lett téve ez a ruha.

A photo posted by Taylor Ann Art (@taylorannart) on

Hát ha még hozzátesszük, hogy a szoknya alatt a menyasszony egy bazi nagy bakancsot viselt! Tette ezt azért, mert egyrészt tetszett neki ez a bakancs, másrészt ilyen magas cipővel se a ruha nem volt túl hosszú, se ő nem törpült el vőlegénye és koszorúslányai mellett. Plusz: úgyse látszott ki a bakancs a ruha alól, szóval nem mindegy, hogy megy-e hozzá vagy sem?

A photo posted by Taylor Ann Art (@taylorannart) on

Válogattunk még ide a posztba egy pár képet a művésznő Instagramjáról is, hogy ön is jobban lássa, milyen lett ez a ruha, úgyhogy most kérjük, az utolsó videó alatt mondjon véleményt!

A video posted by Taylor Ann Art (@taylorannart) on

Na?

Mit szól a mártósra festett menyasszonyi ruhához?