Kicsit halványulnak ugyan már az emlékek, de nem rémlik, hogy a Glee hét éve alatt történt-e bármi is Santana Lopezzel, ami olyan érdekes, mint az őt alakító színésznő, Naya Rivera igazi és valós magánélete. A művésznő saját maga is olyan érdekesnek ítéli élete eddigi 29 évét, hogy írt belőle egy könyvet, és ennek kapcsán most egy kétségkívül meglepő eseménysort mesélt el a The Real című műsorban.

Szóval az a sztori, hogy Rivera egy Ryan Dorsey nevű színésszel járt még karrierje kezdetén, de 2010-ben szakítottak. A szakítás után tudta csak meg Rivera, hogy teherbe esett, de tekintettel arra, hogy a kapcsolatnak vége lett, ő pedig egyre több energiát fektetett a Glee miatt éppen akkoriban felfelé ívélő karrierjébe, úgy döntött, hogy elveteti a babát. El is ment az abortuszra, majd később egy Big Sean nevű személlyel állt össze (igen, azért Big), akivel egészen az eljegyzésig jutottak, de végül vele is szakított 2014 áprilisában.

Rivera úgy fogalmaz, hogy ezek után is folyton össze-összeakadtak Dorsey-vel, első szerelmével, és megállapították, hogy nem lehet véletlen, hogy az élet folyton egymás mellé sodorja őket, úgyhogy folytatták a kapcsolatukat. Természetesen Rivera nem titkolózott, hanem elmesélte Dorsey-nek, amit az addig nyilván nem tudott: hogy Rivera egyszer már teherbe esett tőle, de elvetette a gyereket.

Amin sokan meglepődnek most, például a fenti műsor vezetői meg a Daily Mail szerkesztősége, az az, hogy Dorsey hogyan reagált erre a hírre. Állítólag szó szerint ezt válaszolta Riverának, amikor megtudta, hogy apa lehetett volna, de exbarátnője a körülményekre tekintettel az abortusz mellett döntött:

Azt kívánom, hogy bár úgy viselkedtem volna az alatt a rövid idő alatt, amíg jártunk, hogy úgy érezd, hogy ezt elmondhatod nekem, mert én nagyon szívesen ott lettem volna veled [az abortuszon]!

Rivera nagyon hálás volt, hogy Dorsey, ha kicsit furán is fogalmaz, ennyire megértő vele, és végül tényleg összejöttek újra, sőt, 2014 júliusában házasságot is kötöttek. Tavaly szeptemberben pedig megszületett a kisfiuk, Josey, és azóta is boldogan élnek együtt hármasban.

A fent idézett mondatban az a szép, hogy Dorsey ezzel tényleg feltétlen támogatásáról és szeretetéről biztosítja menyasszonyát, az üzenet ez: akármit döntesz, támogatom, akármilyen nehézségen mész keresztül, melletted állok. Maga Rivera így értékelte későbbi férje reakcióját:

Férfi ennél kedvesebbet, ennél szebbet ilyen szituációban nem mondhat. Ezek után még jobban szerettem.