Márta Anett és Kajcsa Zsolt esküvője eleinte ugyanolyan hétköznapi módon zajlott, mint bárkié. A menyasszony cseppet sem volt felkészülve arra, hogy végül vizes ruhás fotók fognak készülni róla. 

A fiatal pár szeptember 15-én házasodott össze, a ceremóniát felszabadultan ünnepelték a balatonvilágosi Tópart Hotel és Étteremben

Nagyon felszabadultan.

Egy hirtelen ötlettől vezérelve ugyanis először Anett kislánya, majd az újdonsült férj és a feleség is a tóban találta magát. 

Nem önszántamból fürödtem, a srácok vettek rá. Először a férjem dobta be a kislányomat, mert nyafogott, hogy melege van, na meg nálunk ez így normális. Zsoltit a bátyjai dobták be emiatt, bosszúból. Próbált előtte levetkőzni, és önszántából ugrani, de csak átrepült ingben, alsónadrágban a korlát felett

- mesélte a Velvetnek Márta Anett, aki a parton nevetett a megdöbbent násznéppel. A mókából ezek után természetesen ő sem maradhatott ki.

Ha már friss család, akkor legyen családi fürdőzés! Ezért a férjem szerint nekem is vízben volt a helyem. Vonakodtak, féltek a ruhám miatt, de férjem magára vállalt minden felelősséget, ölbe kapott, és innentől már érkezett segítség is. Küzdöttem, de már tudtam, hogy nem úszom meg, és haragudni sem lehetett rájuk. Így születhettek meg a csónakban ülős, vizes ruhás, nem szokványos és nem beállított képek amiket barátunk, Némethné Benyó Brigitta (Photo by Dixy) nevetéstől fulladozva próbálta megörökíteni számunkra a pillanatokat."

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.