Történetem különleges, de szerintem nem csak én jártam jártam így. 22 évesen beleszerettem édesanyám új barátjába” – a rövid bevezetőben Auróra, az alábbi levél beküldője, nagyon pontosan összefoglal minden fontosat, hogy miről fog szólni ez a történet. Egészen biztos, hogy mással is történt már ilyesmi, de nálunk a Randiblogban még senki sem számolt be hasonlóról, így aztán még érdekesebb Auróra története. Esetleg önnek volt már része hasonlóból? Vagy válaszolna Auróra utolsó kérdésére és szívesen adna tanácsot? Kérjük, írjon! A Randiblog e-mailcíme bármikor az ön rendelkezésére áll, akár most azonnal is elküldheti üzenetét!

A történet kb. úgy 1 évvel ezelőtt kezdődött, édesanyám (fiatalabb volt, mint most én amikor engem szült) megismerkedett egy nála 5 évvel fiatalabb férfival, szimpatikus férfi és érzem, látom rajta, hogy szerelemes anyuba. Ahogy teltek a hetek, egyik barátnőm felugrott hozzánk és találkozott anyu barátjával, akitől olyan zavarba jött, hogy csak hebegett-habogott. A szobámban megkérdeztem tőle:

veled meg mi van?

Meglepődtem, hogy áradozik anya új szerelméről. Engem nem zavart.

Telt az idő, hármasban mentünk különböző programokra, jól éreztük magunkat. Nem régiben a barátnőm megint csak felugrott hozzánk, és másról se tudott beszélni, csak anyu barátjáról, hogy ha anyuval szakítanak, akkor összejön a pasival. Erre nagyon kiakadtam, de nem azért, amiért elsőre mindenki gondolná, féltékeny lettem, kicsit össze is vesztünk majd, amikor a barátnőm távozott, elgondolkoztam.

A napok múlásával egyre jobban kezdett vonzani anyum barátja, ha kettesben voltam vele a lakásban, mindig eljátszottam a gondolattal, hogy megcsókolom, de megtenni sose mertem, annyira zavarban voltam, hogy a szemébe se tudtam nézni. Amikor pedig anyummal elvonulnak kettesben, olyan mérhetetlen düh fog el, hogy sírok. Esténként nem alszom, ha itt van.

Annyira nehéz, nem akarok problémát, hogy nézne ki, hogy elcsábítom anya barátját. Nem tudok kihez fordulni, az érzelmeim gyötörnek, de ő egy igazi férfi, nem olyan, mint a velem egykorú fiúk. Harcolok magammal és megoldást keresek, hogy anyu megutálja a barátját.

U.i: Ha tudtok tanácsot adni, aki esetleg hasonló cipőben járt és tudja a megoldást várom.”Válasszon sablont