Egy floridai férfi és felesége a Daily Mailnek meséltek szenzációsan boldog és tökéletes kapcsolatukról, aminek titka, hogy egy harmadik személlyel, egy nővel osztják meg az ágyukat - aki nem mellesleg a házaspár két gyerekére is vigyáz. 

Az anya, a 27 éves Deanna Rivas, most tervezi a harmadik esküvőjüket a férjével, a 28 éves Mannyvel, és barátnőjükkel, a 20 éves Melissa Jamesszel. (A többnejűség természetesen Floridában jogilag nem lehetséges, így csak egy jelképes ceremónia lesz.) A bizarr szituáció onnan ered, hogy az asszony megkérdezte férjét, mit szólna egy szeretőhöz. A nő ugyanis úgy érezte, hogy valami hiányzik a házasságukból, amit egy másik nő lehet, hogy pótolni tudna. Manny lassan, de beadta a derekát, így hamar meginvitálták a fiatal lányt hitvesi ágyukba.

Melissa James vigyáz a gyerekekre, míg a házaspár dolgozik, és állítólag legalább annyira anyukájuk a gyerekeknek, mint maga Rivas.

Mielőtt megismerkedtünk Melissával, olyan nyomorultul éreztem magamat. Úgy éreztem, van egy űr az életemben, amit csak egy másik nő tölthet be. Amikor ezt először elmondtam Mannynek, elárulva érezte magát, és meg is sértődött, hogy valaki mással akarok lenni

- meséli a bolti eladóként dolgozó anya, akinek négy évébe telt, hogy meggyőzze férjét.

Deanna Rivas és Manny 10 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, majd született egy kislányuk Vaneza, aki most hét éves. Egy évvel a szülés után összeházasodtak, majd megszületett második gyerekük, a most négy éves Gabriel. Vaneza születése után az asszony depressziós lett, ami  Gabriel születése után el is durvult.

Nem voltam képes beszélni arról, hogy milyen érzés nekem anyának lenni. Amikor elmondtam Mannynek, hogy gondjaim vannak, megértette, hogy szomorú vagyok, de fogalma sem volt, hogyan tudna segíteni. Eldöntöttük, hogy az egész életünket együtt fogjuk leélni – függetlenül attól, hogy bárki más mit gondol erről. Úgy éreztem, egyedül egy nő képes megérteni, min megyek most keresztül. Abban az időben nem gondoltunk úgy Melissára, mint egy pótanyura, de amint találkozott a gyerekeinkkel, azonnal imádta őket és anyaként viszonyult hozzájuk.

A férj a lapnak azt mesélte, ő nem érezte, hogy bármi másra szükségük lenne a kapcsolatunkban, de beleegyezett a hármasba a felesége kedvéért. A házaspár először egy másik nővel ismerkedett, aki bemutatta nekik egy barátnőjét, aki Melissa James volt. A páros odáig volt a lány fiatalos kinézetéért és sugárzó személyiségéért, majd hamarosan komoly érzelmeket kezdtek egymás iránt táplálni.

Deanna Rivas azt mondja, elállt a lélegzete tőle, annyira szexi volt.

Hamar bemutatta a fiatal nőt gyerekeiknek, és James egy kis idő elteltével főállású bébiszitterükké avanzsált.

Nyitottak vagyunk a gyerekeink előtt, nem akartunk semmit takargatni előlük. Úgy érezzük, ha tudják, mi történik körülöttük, sokkal kényelmesebben fogják magukat érezni. Nem vagyok féltékeny arra, amikor Melissa van velük, örülök, hogy több szeretet kapnak, mert két anyukájuk van.