A Redditen több, mint 1600-an szálltak be megint abba a játékba, hogy ki milyen furcsaságot tart vonzónak egy másik emberen. Persze vannak, akik a szokásos cukiságokat szeretik, míg másokból elég szokatlan dolgok váltanak ki pozitív reakciót. Valaki például őrülten szexinek találja, ha egy férfi selypít, míg más a fehér bokazoknis nőkre gerjed leginkább. (Mondjuk utóbbi a biztonság kedvéért hozzátette, neki amúgy nincs lábfétise). Az összeset itt találja, alább azokat, amik szerintünk a legérdekesebbek. 

  • ProfessorGigs azokat a nőket tartja a legvonzóbbnak, akik kis emlékeztetőket írnak a kézfejükre. „Akkor sem tudnám megmagyarázni, ha az életem múlna rajta.” Ezzel a vonzalommal többen egyetértettek.
  • Hooloovooblues a részletekben látja meg a szépséget, például imádta, amikor az egyik pasija jobb füle alig észrevehetően el volt hajolva, állítása szerint ez a legcukibb dolog az egész világon.
  • Mások a striákat tartják attraktívnak, különösen a mellen és a fenéken lévőket. „Nem tudom, úgy érzem, kihangsúlyozza a szexualitásukat, mert ezek a testrészek amúgy is ahhoz köthetőek”. Ehhez rengetegen kommenteltek hálálkodva, mert végre visszakapták az önbizalmukat, amit éppen striáik miatt vesztettek el.
  • Boom_Angry azt mondja, lehet hogy furán hangzik, de ő azt szereti, amikor a barátnője nem figyel rá, mert éppen nagyon csinál valamit. „Nehéz leírni, de látni őt, hogy úgy igazán belefeledkezik valamibe, számomra vonzó.”
  • A férfiak vállán lévő szeplők szintén felkerültek a legfurább vonzalmak listájára. Ami az emberek külsejét illeti, van, aki szerint a ferde fogat, vagy az arccsontot. „Ha szép vagy egyedi arccsontod van, én azonnal vonzódni fogok hozzád.”
  • Valaki szereti, ha egy nő okosabb nála, míg más azt szereti, ha egy nő élete minden percében sminkben van. „Az, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki láthatja az arcát smink nélkül, szuper intim.”
  • Valaki – habár saját kezén rágja körmeit –, nagyon szereti a szép kezeket nézegetni és megérinteni. Egy nő pedig kifejezetten szereti, ha egy férfin van mit fogni. „A pufi srácokat szeretem legjobban, mert jó őket megölelni. Nem dagadt és nem vékony, olyan átlagos, egy kicsi pocakkal.”
  • Valaki csak annyit írt, hogy az úgynevezett „resting bitch face”-re bukik. Ha nem tudja, miről van szó, klikkeljen ide!

Önnel is előfordult, hogy valami hasonló, mások számára jelentéktelen apróság fogta meg valakiben? Írja meg nekünk!

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.