Mark Kowalczyk, egy 19 éves amerikai diák a Tinderen keresett magának barátnőt, amikor feldobott a rendszer egy potenciális jelöltet. Amikor a srác jobban megnézte a szőke lány társkeresős szelfijét, döbbenten vette észre, hogy a kép az ő fürdőszobájában készült - írta a Daily Mail

A csaj Jenna Zagrodniczek, aki Kowalczyk számára vadidegen volt, úgyhogy a fiú készített magáról egy hasonló beállítású fotót, amit megosztott a Twitteren. 

Még soha nem láttam ezt a lányt, de a Tinder profilképe mégis az én fürdőszobámban készült.

A poszt vírusként terjed az interneten, eddig 14 ezren osztották meg és 52 ezren lájkolták. Így aztán nem csoda, hogy a titokzatos lány is hamar felbukkant, ám nem magyarázta a meg a helyzetet, hanem rátett még egy lapáttal a hátborzongató sztorira. Jenna Zagrodniczek ugyanis újabb képet töltött fel magáról Mark Kovalczyk lakásából.

A fiúnak ezek után hamar leesett, hogy a csaj egy házibuliban volt nála egyszer, de valami miatt elkerülték egymást, vagyis Zagrodniczek úgy vett részt a partin, hogy fogalma sem volt arról, ki a házigazda. A fürdőszobából szelfizett egyet, amit később profilképként posztolt. 

Az internet népe természetesen imádja a sztorit, az egyik Twitter-felhasználó szerint pedig

ez egy igazi szerelem kezdete.

A fiatalok pedig nem okoznak csalódást a kommentelőknek, úgy döntöttek, hogy tényleg randizni fognak.