Idegenek folyton bókolnak nekünk, hogy milyen jól nézünk ki.

Ezt nyilatkozta a Daily Mailnek a 21 éves Mel Tansey Essexből. Vőlegénye 27 éves, úgy hívják, hogy James Ferguson, és állítólag annyira szép pár ők, hogy járókelők megállítják őket az utcán, hogy náluk szebb párt még sose láttak. Ezt írta legalábbis a Daily Mail, miközben Tansey már visszavágott a lapnak az Instagramon, hogy ő olyat soha nem mondott, hogy megállítják őket, csak azt, hogy gratulálni szoktak nekik a teljesítményükhöz.

A szépség természetesen szubjektív dolog. Amit egy nagy sikerű reality tárgyát is képező réteg az ideálnak tart, az nem biztos, hogy önnek is annyira bejön. Nézze csak Tansey Instagramját!

A photo posted by Melissa Tansley (@meltansley) on

Mel Tansey a közigazgatásban dolgozik, James Ferguson pedig jelzálog-tanácsadó, de amint lejár a munkaidő, sietnek mind a ketten edzeni, egy héten hétszer. Ferguson Instagramján jó sok edzős szelfi található természetesen.

A maradék szabadidejüket modellkedéssel töltik, Tansey manökenkarrierjének a csúcsa az volt eddig, hogy szerepelt egy ázsiaiaknak szóló esküvői magazinban, míg Ferguson fitneszmodell és szép helyezéseket ér el versenyeken. Természetesen mindketten arra vágynak, hogy a rendes állásukat ne kelljen fenntartani, hanem teljes egészében a modellkedésnek és a fitnesznek szentelhessék magukat.

A pár egy fotózáson találkozott másfél évvel ezelőtt, szilveszterkor New Yorkban jegyezték el egymást, és úgy tervezik, hogy az esküvő 2018-ban lesz. A lánykérés meglepetés volt, és Ferguson odaszervezett egy fotóst is a Central Parkba, úgyhogy vannak róla képek.

Ön kritizálhatja ezt a párt azért, hogy a jelek szerint a külső a legfontosabb a számukra, de legalább annyi pozitívum mindenképpen van ebben a sztoriban, hogy Tansey és Ferguson tényleg nagyon összeillenek. Olyan szempontból valóban szép pár ők, hogy mindig megosztanak egymással mindent, amit nagyon szeretnek. Állítólag együtt edzenek, együtt sprézik magukra a műbarnítót és együtt szedik a szemöldöküket, igaz, Tansey azt mondja, vőlegénye több időt szán a saját teste ápolására, mint ő.

A photo posted by Melissa Tansley (@meltansley) on

Az élet apró örömeit is megosztják egymással ám! Képzeljék el, minden héten egyszer, vagy pénteken vagy szombat este, meg szoktak enni egy desszertet! Szóval a hétvégi hámbólkirúgás is mindig közös. Meg utazni is mindketten nagyon szeretnek, valószínűleg részükről ez a legintellektuálisabb tevékenység. Kár, hogy Ferguson magától nem jött rá, hogy Velence elegáns történelmi belvárosában kicsit parasztság egy szál izomatlétában, kilógó hónaljjal-mellbimbóval korzózni, de hátha azóta szólt neki valaki.

A photo posted by Melissa Tansley (@meltansley) on

Hát így néz ki a romantika Essexben. Egy idézettel kezdtük, Tansey egy másik nyilatkozatával búcsúzunk:

Mi egy normális pár vagyunk, csak nagyon szeretünk modellkedni.