Valahol Thaiföldön egy faluban egy házaspárnak ikrei születtek, egy fiú meg egy lány. A Mirror híradása szerint úgy hívják a gyerekeket, hogy Teekatat és Tawisa Hiranmekawanit. Arról nincs szó, hogy a szülők miből jutottak erre a meggyőződésre, de az biztos, hogy anyuka és apuka valamiért azt gondolja a három éves és négy hónapos babákról, hogy ők bizonyára egy szerelmespár reinkarnációi.

Ezt a szerelmespárt előző életében valami nagy tragédia kettéválasztotta, ezért nem lehettek egymáséi, de most ikerpárként születtek újjá. Mivel előző életükben nem házasodhattak össze, a lagzit most rögtön meg kellett tartani, nehogy valami balszerencse érje a gyerekeket, és hogy az égben az angyalok is lássák, hogy a tragikus sorsú szerelmespár most már ikrekként ugyan, de örökre együtt maradhat.

Nem lehet azt mondani, hogy nyugaton a kisgyerekes szülők ne állnának elő bizarr apropókkal, hogy most miért kell egy bizarr bulit rendezni (egyik kedvencünk az a parti, amit azért tartanak, hogy egy tortából derüljön ki, mi lesz a születendő gyerek neme), de a Hiranmekawanit család érvelése azért mindenkin túltesz.

Úgy néz ki, hogy egy szép ruhákkal és sok virággal díszessé tett ceremónián kívül semmi más nem történt, legfeljebb annyi, hogy az ősi thaiföldi hagyományoknak megfelelően a férjgyerek arannyal és készpénzzel még fizetett is a szülőknek a menyasszonyért, de tekintve, hogy mindkét házasulandó félnek ugyanazok a szülei, a tranzakció különösebb pénzmozgással feltehetőleg nem járt.

Reméljük, annyiban ki is merül ez a történet, hogy volt egy nagy buli, amin mellesleg az egész falu részt vett, és innentől kezdve hagyják ezeket a gyerekeket normálisan nőddögélni. A  házasságkötés jogilag természetesen teljességgel érvénytelen – amint a szülők is mondták, csak az angyaloknak szólt az egész.