25 éves, egyetemet végzett, csinos, okos, kedves lány vagyok” – így mutatkozik be az alábbi levél beküldője. A nevét nem mondja, de nem is kell, úgyis adunk neki álnevet mi: azt, hogy Violetta. Violetta lassan egy éve van egy kapcsolatban, és eleinte minden csodálatosan szépnek tűnt, de aztán feltűnt valaki a színen, méghozzá a srác exe. Mit tegyen ebben a helyzetben Violetta? Mire lehet számítani? Hogyan kell viselkedni? Nem könnyű szituáció, nem könnyű kérdések – ha önnek vannak tanácsai vagy tapasztalatai, kérjük, ossza meg velünk őket, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Túl vagyok egy 5 éven át tartó jegyességen. A szakítás nem volt kellemes, de mondhatni csendben szétváltak útjaink a volt párommal. Szakítás után nem kerestem senkit, úgy voltam vele, hogy kis időre szeretnék egyedül lenni.

9 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy sráccal, aki néhány évvel idősebb nálam. Első perctől kezdve tudtam, hogy őmellette nem tudok csak úgy elmenni. Rendkívül okos, kedves, segítőkész és tökéletesen az ideálom. Az első hónapokban nálunk is rózsaszín felhő volt jellemző. Minden rendben volt, éjszakákba nyúló beszélgetések, nagyon jól éreztük magunkat egymás mellett.

Aztán hirtelen megváltozott valami. Egyik nap találkozott a volt párjával (aki egyébként egy másik férfi miatt hagyta el őt), és azóta mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Próbáltam neki mondani, hogy engem bánt, ha a volt párjával fenntartja a kapcsolatot, de ő csak azt mondja, hogy barátok. Tudja, hogy nem hiszek a férfi-nő barátságban és mégis fenntartja, ráadásul a volt párjával. Engem nagyon zavar! Nagyon szeretem őt, de ugyanakkor ez a dolog annyira bánt engem, hogy a mindennapjaimra rányomja a bélyegét.

Mit tegyek? Létezik férfi-nő között barátság? Mi célja van olyan nővel fenntartani a kapcsolatot, aki elhagyta őt egy másik férfiért? Egyáltalán milyen közös pont van, amiről tudnak beszélni? Rengeteg a kérdés, a kétség bennem, és úgy érzem, hogy elárulnak. A párom bevallása szerint ugyanúgy szeret és természetes dolognak tarja, hogy napi szinten beszél vele telefonon. Velem van a probléma? Egyszerűen csak el kellene néznem, szó nélkül hagyni, hogy mennyire bánt engem ? Mit tegyek?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!