Ha önnek véletlenül nem rémlene, kezdjük azzal, hogy mi is ez a Nagy Ő című reality, ami ennyire furcsa eredményt produkált most. Szóval ez egy elég régi, de nyugaton töretlenül népszerű formátum, aminek az alapötlete, hogy van egy borzasztóan kívánatos valaki, a Nagy Ő, aki társat keres, és az ő kegyeiért verseng egy csapat kérő. A Nagy Ő válogat a kérők között, adásonként szór ki közülük egyet-egyet, aztán a végén marad egyvalaki, akivel elvileg szerelmesek lesznek egymásba.

Hogy ez a koncepció mennyire abszurd, azt idén ősszel a Nagy Ő melegverziója is megmutatta, de a műsor Bachelor címen futó ausztrál verziójában, úgy néz ki, tényleg termett egy igazi kapcsolat. Ebben a műsorban az alábbi Richie Strahan volt a Nagy Ő, az ő kegyeiért versengtek a csajok epizódról epizódra.

A műsor legnagyobb meglepetése azonban az volt, hogy az egymással versengő lányok közül is összejött kettő, Tiffany Scanlon és Megan Marx.

A photo posted by Megan Marx * (@megan.leto.marx) on

Az ember azt hinné, hogy egy csak meleg férfiakkal rendezett hasonló műsorban sokkal nagyobb az esélye, hogy egy ilyen megtörténjen, de a matematikai valószínűség ellenére a heteroszexuális társkereső volt az, ami kitermelt egy leszbikus párt.

A photo posted by Megan Marx * (@megan.leto.marx) on

Magából a műsorból nem derült ki, hogy eközött a két nő között szövődik valami. Talán még ők maguk sem tudták akkor, talán a szerkesztők döntöttek úgy, hogy mégsem mutogathatnak egy potenciális leszbikus kapcsolatot, aminek egyértelmű mellékzöngéje az, hogy a versenyző lányok lefitymálják a kívánatos férfinak beállított Nagy Őt. Amint azt a Mashable is írja, később Scanlon és Marx az Instagramon csöpögtette az információkat, és itt vált lassanként egyértelművé, hogy ők a forgatás alatt/után egy pár lettek.

A pár azóta is az Instagramon dokumentálja a kapcsolatát, amivel a melegházasság mellett kampányolnak az utóbbi időben, amint ezt a Huffington Post is kiemeli velük kapcsolatban. Üzenetük hazájukban azért elég aktuális, mert az egyébként általában nagyon haladó Ausztráliában még nem vezették be ezt az intézményt. A legújabb hír velük kapcsolatban pedig a fent is látható magazincímlap: felkerültek a Maxim borítójára az év párjaként.