Annak ellenére, hogy a 2013-as bostoni terrortámadás egy szörnyű és tragikus esemény volt, már a második olyan párról szólnak a hírek, akiket a maratonon történő robbanás hozott össze. A Hello Giggles mostani története arról szól, hogy egy túlélő beleszeretett az őt megmentő tűzoltóba, aki már a kezét is megkérte. 

Ott térdelt a földön, próbált megtartani, hogy ne csússzak le az ágyról, próbálta megtartani magát is, és próbálta megtartani a nyomókötést

- emlékezett vissza a történtekre Roseann Sdoia, aki ugyan a túlélők között volt, de elveszítette az egyik lábát. Mike Materia később meglátogatta a kórházban, hogy meggyőződjön róla, minden rendben van, majd elment újra és újra. Egymásba szerettek, és a terrortámadás után négy évvel eljegyezték egymást. 

A pár a közelmúltban 1576 lépcsőt mászott meg, hogy feljussanak az Empire State Building tetejére, így támogattak egy sérültek számára létrehozott sportegyesületet. Mindezt úgy vitték véghez, hogy Sdoia protézis viselt, Materia pedig a tűzoltóegyenruhát és egy nagy oxigéntartályt vitt magával.