A 79 éves Chris Culleton azzal került be a Mirror hírei közé, hogy állítása szerint több mint 2000 nővel volt szexuális kapcsolata. Az egykor zenei promóterként dolgozó brit úr a sajtónak pontosan meg is tudta mondani, hogy mennyi is az annyi:

2084 partnerrel dicsekszik.

Vagyis, ha Culleton 16 éves korában kezdte el a kujonkodást, ez azt jelenti, hogy átlagosan évente 33 nőt vitt az ágyba. 

Ha igaz a sztori, akkor az idős férfi megdöntötte még a Playboy atyja, Hugh Hefner rekordját is, aki mindössze ezer nőt vallott be eddig, és kötve hisszük, hogy be tudná hozni a lemaradását. 

Culleton Longfordban él, és a helyiek csak úgy emlegetik, hogy „Longford Lover” (a longfordi szerető) - ezt a becenevet egyébként két rendőr ragasztotta rá. A híres nőcsábász még listát is vezetett a nőkről egy naplóban, és titkos kódot használt, hogy ha idegen kézbe kerülne, ne legyen belőle baj. Bár igazi szoknyavadászról van szó, legbelül azért mégis nagyon romantikus ez a bácsi, azt mondja ugyanis, hogy egy lány miatt visszautasította a Rolling Stones és a Radio Caroline állásajánlatát is. 

A nagy csajozással végül 77 éves korában állt le, mert akkorra már problémásnak érezte a randizgatásokat. Az idejét mostanában pecázással tölti, egy helyi horgászklub büszke elnökeként.