A legutóbbi elnökválasztás okozta heves viták a barátok és családtagok között nem ritkák Amerikában, de most már legalább egy olyan esetről tudunk, hogy válás lett a vita vége. Egy nő 21 év után hagyta ott a férjét, mert az Trumppal szimpatizált. A 73 éves nyugalmazott börtönőr, Gayle McCormick meg volt döbbenve, amikor egy baráti vacsorán a barátaikkal a férje megemlítette, hogy ő Trumpra tervez szavazni a választásokon - írta a People

Sokkos állapotban voltam. Ez volt a töréspontot. A Trump kérdés volt a katalizátor

- mesélte az asszony a magazinnak. 

McCormick 1980-ban ismerkedett meg a párjával, ugyanabban a börtönben dolgoztak. 

Amikor a dolgok 51 százaléka jól megy, a többi 49 pedig rosszul, akkor csak maradsz. Én már fáradt voltam és túl öreg az újabb vitákhoz, semelyikünk nem volt hajlandó változtatni. 

Amikor a politika feljött, az asszony sosem foglalkozott vele, mindig kitért a veszekedés elől. Viszont amikor Trump lett a téma, már tudta, hogy ezt ő sem hagyhatja szó nélkül. Nagyon meglepődött ugyanis, amikor megtudta, hogy férje bármiben is egyet tud érteni Donald Trumppal. Bár végül a férfi nem szavazott Trumpra a választásokon, McCormick tudta, hogy el akar válni tőle.

Mi túlságosan különbözünk egymástól. Sok mindent kell tennem, mert az utóbbi időben nem voltam hű magamhoz és sosem álltam ki magamért. Vissza kell ezt szereznem. Ez egy nehéz helyzet, szeretem őt és azt akarom, hogy boldog legyen.