Áhim vagyok, és Szilárd sok észrevételével egyet értek” – így kezdődik az alább olvasható levél. Szilárd az utóbbi évek egyik legmegrázóbb beszámolóját küldte el nekünk, arról írt, hogy hamarosan meg fog halni, és már lemondott arról, hogy egyszer összejöhet neki egy párkapcsolat. Áhim most azt írja, hogy ő bár idősebb Szilárdánál, nemhogy egyet ért vele sok mindenben, neki sem volt még soha rendes kapcsolata, és ő sem igazán reménykedik benne, hogy egyszer összejöhet. Vajon miért? Kiderül Áhim alábbi leveléből, amire ha válaszolni szeretne, kérjük, írja meg gondolatait vagy saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Bár én már 30 éves férfi vagyok, nem szűz, de rendes párkapcsolatom még soha sem volt, és nem azért, mert én csak szexelni akarok, hanem azért, mert nem keltem fel a nők érdeklődését, maximum baráti vagy szexpartneri szinten. Azt se tudom mondani, hogy csúnya lennék, mert eléggé magas vagyok, sok nő jóképűnek, sőt egészben jó pasinak mond (ellenkezőjét még nem mondta senki), volt már, aki (csinos nő, egy igazi MILF) szinte letolt, hogy hogy nem szedek fel csajokat sorban ilyen adottságokkal, és egészséges testalkatom is van.

De egy álságos, felszínes világban élünk, én pedig nem ebbe a világba való vagyok, mert nem vagyok képes a mai párkereséshez kötelező őszintétlen körökre, a sikeresség, pénzesség vetítésére (pedig nem állok rosszul), és annak eljátszása sem megy, hogy én vagyok a falkavezér, a legnagyobb kan a hordában. Nem a színi képesség az, ami hiányzik, hanem a gyomor ezek eljátszására elröhögés vagy lelkiismeret-furdalás nélkül.

Egyszerűen én nem ilyen vagyok, a farokméregetős témák is teljesen hidegen hagynak, csak mosolygok a marakodó kutyákon, amikor ilyet látok...

Az ilyenkor szokásos visszavágó/lealázó témákat előre lepuffantva, jól el vagyok látva privát tájékon, és tudom is használni, amit nem én mondok (mert az önvélemény soha sem stimmel), hanem a szexpartner nők és nyers adatok, emellett nagyon kedves is vagyok, talán túlságosan, hiszen mint Szilárd írta, a nők nagy részének vonzó, ha a férfi semmibe veszi őket, és így is kimutatja, mekkora „férfi”. Ja és humorom is van, nem kevés.

Minden vágyam egy komoly, rendes kapcsolat lenne egy olyan nővel, akivel szeretjük egymást, de már lemondtam erről, persze azért nyitott szemmel járok – hátha –, de túl sok energiát már nem feccölök a dologba.

Majd talán 40 éves korom körül amikor már elfogadom, hogy „színház az egész világ”, lehet, én is egy 20 éves dögös kiscsajjal fogok feszíteni „párkapcsolatban”, mint ahogy egyre gyakrabban látom mindenfelé...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!