Egy szelet csokitortáért eljátszottak egy lánykérést

2017.04.09. 09:17

Egy texasi étteremben ingyen kínálták a csokitortát és a créme bruléet azok számára, akik ott ejtik meg az eljegyzésüket. Két kamasz a világ minden kincséért sem maradt volna le erről az akcióról, ezért eljátszották a lánykérést - írta a Daily Mail

A 17 éves Alex Nagle és a 19 éves Cati Domitrovich még csak nem is járnak együtt, csak nagyon jó barátok, de tökéletesen alakították a szerelmespárt. Amikor megérkeztek az étterembe, a lány kiment a mosdóba, a fiú pedig szólt a pincéreknek, hogy most tenné fel barátnőjének a nagy kérdést, készítsenek róluk fotókat. A fiatalok még egy gyémántnak tűnő bizsu gyűrűvel is készültek, a képeket pedig az alábbi szöveggel töltötték fel a Twitterre:  

Milyen messzire kell elmenni az ingyen kajáért   

A kamaszok posztját eddig 35 ezren osztották meg és 63 ezren lájkolták. Bár voltak olyanok, akik szánalmasnak tartották a színjátékot egy szelet csokitortáért (sőt, egyesek bűncselekménynek titulálták a viccet), az internetezők többségének nagyon tetszett az ötlet. 

Ön szerint?

  • 545
    Vicces, de csak egyszer
  • 450
    Inkább bunkóság, mint vicc
  • 239
    Vicces!

Domitrovich később azzal viccelődött, hogy nem állnak le, és más helyeken is megcsinálják ezt az átverést. Hozzátette, hogy most már nagyon oda kell figyelniük, mert a texasi éttermek már biztosan számítanak rájuk.