A Daily Dot fedezett fel egy olyan sztorit a Twitteren, ami valószínűleg minden idők egyik legelképesztőbb lebukási története. Gondolhatnánk, hogy ha valaki felhívja magához a szeretőjét, amíg barátnője Über-sofőrként dolgozik, akkor szól az illető szeretőnek, hogy ne Überrel jöjjön a szexrandira.

A post shared by Breezus Christ (@msixelaa) on

Hát a fenti képen látható, Msixelaa nevű júzernő barátjának nem volt ennyi esze. És a fiatalembernek nemhogy esze nem volt, szerencséje se, a lebukást a mellben eléggé szerénytelen barátnő töviről hegyire közzétette a Twitteren.

Szóval ez a bizonyos Msixelaa egy amerikai nő (az igazi neve Bree), aki a sztorit megelőző éjszakát a barátjával töltötte. A férfi azt mondta, hogy másnap New Yorkba megy beteg édesanyjához, a bőröndjeit is becsomagolta (igaz, mint később kiderült, rengeteg levegőt készült magával vinni a kamuutazásra).

Másnap, amikor a férfi elvileg New Yorkban volt, Msixelaa sofőrködött az Über nevű, nálunk már betiltott taxiszolgáltatással. Felvett egy női utast, aki meglepő módon pont Msixelaa barátjának a címére akart menni. A házszám stimmelt, a lakásszámot nem adta meg, mindenesetre a sofőr nem szólt semmit, kedvesen ásványvízzel kínálta az utast, bár azonnal felébredt benne a gyanú, de visszafogta magát.

A fuvar végén azonban a gyanúból bizonyosság lett, ugyanis pontosan a férfi lakása előtt álltak meg, ráadásul az illető autója ott parkolt a háznál, holott elvileg ugye a férfi otthon sem volt. Ráadásul a mit sem sejtő utas ezt mondta:

Meg is jöttünk, ez a kocsija.

Na innentől kezdve már csak az akció van hátra, mert a férfi volt akkora lúzer, hogy lejött a szeretője elé, aki éppen barátnője kocsijából szállt ki. Msixelaa ütlegelni kezdte a férfit dühében, aki erre visszamenekült a házba, és kint hagyta szeretőjét megcsalt barátnőjével. A szerető védelmébe akarta venni a férfit ezek után, és ő kezdett verekedést a barátnővel, amire ő beszállt az autóba és elhajtott. A kocsiban benne maradt a szerető holmija.

A verekedés szerencsére nem durvult el különösebben, viszont rögzítettek mindent a társasház biztonsági kamerái. A rendőrséggel is beszéltek, de bírósági ügy nem lett a dologból, Msixelaa mindenesetre visszaszolgáltatta a szerető holmiját. És boldogan írta a Twitterre, hogy most már szingli.

Azt gondolnánk, hogy ha valaki felhívja magához a szeretőjét, amíg barátnője Über-sofőrként dolgozik, akkor szól az illető szeretőnek, hogy ne Überrel jöjjön a szexrandira. De nem!

Posted by Velvet on Tuesday, 18 April 2017