horoszkóp

Ez a férfi terroristákat is bevetett, csak hogy ne kelljen elmennie egy randira

2017.04.25. 21:45

Mit tesz ön, ha a szeretője egy utazással kívánja elmélyíteni a kapcsolatukat, önnek azonban se pénze, se a feleségnek előadható kifogása nincs? Alighanem mindent megtesz, hogy kétségek közt vergődése ne derüljön ki egyik asszony számára sem, ezért valami rafinált megoldást keres a probléma kezelésére. 

Elöljáróban azt tanácsoljuk azonban, hogy ne fantáziálja túl a dolgot, mert baromira nem éri meg. Egyszerűbb, ha nem tart szeretőt vagy feleséget, esetleg félretesz egy kis pénzt ínségesebb időkre.

Az indiai Haidarábádban élő M. Vamshi Krishna ugyanis az összeset megszegte, ezért került börtönbe. Az alapszituáció szerint a Csennaiban lakó internetes barátnője megelégelte, hogy csak írásban tartják a kapcsolatot, így arra kérte, hogy ugyan töltsenek már egy kis időt kettesben valahol félúton, Mumbaiban. Krishna azonban, ahelyett, hogy nemet mondott volna a kérésre, egészen furfangos tervet eszelt ki. 

Bement szépen a munkahelyére, kinyomtatott pár hamis repjegyet a barátnő részére (nem volt nehéz ilyet előállítania, lévén, utazási irodában dolgozott), majd beült egy internetkávézóba, és egy hirtelen kreált email-címről, egy nem létező nő nevében levelet küldött a mumbai rendőrségnek. 

A levélben leírtak alapján mindhárom, kérdéses reptéren induló gépről tudni vélte, hogy pontosan huszonhárom terrorista személy akarja őket eltéríteni nemsokára.
 

Abban bízott, hogy a fennforgás miatt a barátnő nem tud felszállni egyikre sem, ami persze be is jött, bár alighanem a hamis jeggyel sem engedték volna közlekedni semerre, szóval végtére is teljesen fölösleges volt ekkora energiát fektetni abba, hogy ne derüljön ki: Krishnának nincs pénze utazgatni. 

A férfi végzete abból gyökerezett, hogy a rendőrök szinte azonnal lenyomozták a levél forrását, így az internetkávézót is könnyedén megtalálták. Onnan meg már csak egy lépés volt rátalálni Krishnára, aki mostantól a börtönben gondolkodhat azon, hogy megérte-e a nőcsábász életvitel és a túlzásba vitt agymunka. 

Forrás: sickchirpse