Ahogyan az általában lenni szokott, egy kapcsolatban a rózsaszín köd lassan felszáll, és kirajzolódnak azok a jellemvonások, szokások, amiket nehezen tolerálunk partnerünkben. Vannak, akiket csak kicsit idegesít a párjuk egy-egy tulajdonsága, de vannak, akik egyenesen utálnak benne dolgokat. 

Most női olvasóink meséltek nekünk az ehhez kapcsolódó nehézségekről, arról, hogy milyen esetekben tudnak falra mászni barátjuktól/pasijuktól/élettársuktól/férjüktől

- akit mindettől függetlenül nagyon szeretnek.
  • Internetes fórumokon aktív, de annyira, hogy még éjfélkor is pötyög a telefonján, ha valamilyen hozzászólás érkezett. Mindenbe beleszól, vitázik másokkal, felhúzza magát, aztán engem traktál azzal, hogy mennyire hülyék más emberek. Csak mert másképp látják a világot, mint ő. 
  • Baráti társaságban folyamatosan előhozakodik a politikai témával, amin aztán jól összevesznek a haverjaival, olyankor általában bevágódik az autójába és hazamegy. 
  • Vicces és laza, de bármikor új emberekkel ismerkedünk össze, ugyanazokat a poénos történeteket adja elő, szinte szó szerint ugyanúgy. Már baromira unalmas és idegesítő. 
  • Nem tudja kifejezni az érzelmeit. Ahelyett, hogy odabújna hozzám, szerelmesen nézne rám és szerelmet vallana, inkább vesz egy laptopot nekem.
  • A reggeli szex a mániája. De úgy, ahogyan épp ébredünk, büdös szájjal, csipásan. 
  • Az átlaghoz képest jól keres, de ezerszer is megnézi bevásárláskor, hogy mi mennyibe kerül, mindig a legolcsóbbat pakolja be a kosárba. Fizetős parkolóhelyre nem áll be, inkább keres ingyeneset, jó messzire a célépülettől. Múltkor egy ügyeletes gyógyszertárból azért nem vettük meg a gyógyszerét, mert 200 forintot rászámoltak az éjszakai nyitvatartás miatt. 
  • Az én pasim nem ad a külsejére, nincs egy márkás cucca sem, és van, amikor egy hétig nem is borotválkozik. Amióta összejöttünk, már sikerült valamennyit javítanom a stílusán, de nagyon nehezen hagyja magát. Ja, amitől kikészülök: 36 éves és mesefigurás pólókban jár melózni. 
  • Mindig az anyjának ad igazat velem szemben. Utána otthon azzal vigasztal, hogy nekem volt igazam, de nem akarta megbántani az öreglányt. Hát, kösz szépen, nagyon megnyugtató.
  • A legidegesítőbb tulajdonsága, hogy az utcán akkor is megnézi a nőket, ha mellette vagyok. 
  • Túl nagy az igazságérzete, és sajnos ennek elég gyakran hangot is ad. Ha például langyos az étteremben kihozott leves, azt nem tűri szó nélkül, egyből balhézik a pincérrel. A panaszkönyvek az ő faszságaival vannak tele. 

Ön mit utál legjobban a párjában?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!