A minap olvastam a 15 hülye kérdés, amit már feltettek első randin című cikküket. A felsorolt kérdések igencsak megmosolyogtattak, amit ezúton is köszönök!” Hát igen, hosszú évek tapasztalata bizonyítja, hogy a belülről rémálomra emlékeztető randik utólag elmesélve nagyon viccesek tudnak lenni, függetlenül attól, hogy az ember mennyire feszengett, amikor átélte az egészet.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezetőt azért írta nekünk Rupert, mert korábbi posztunk kapcsán beküldte nekünk saját rosszul sikerült randijának a történetét, és a randi azért sikerült rosszul, mert a lány egy olyan témát dobott fel, ami baromira nem illik egy romantikusnak szánt első randira. Önnel is fordult már elő ilyesmi? Meséljen ön is, ha van kedve, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Ami írásra sarkallt, az egy kérdés, amit egyszer az első randin kaptam, egy egyébként kedvesnek tűnő lánytól. Az elhangzott kérdés-felelet-reakció folyamatból már csak a kérdésre emlékszek egész pontosan, de valahogy így zajlott le:

– Egyébként mi a véleményed a halálbüntetésről?

Szerintem az egy egyáltalán nem vállalható megoldás. Nem gondolnám, hogy egy embert vagy hatóságot bármi is feljogosíthat arra, hogy egy embertársát megöljön. Még büntetésből se.

Ezzel egyáltalán nem értek egyet, be kellene vezetni. Nehogy már a társadalom tartson el mindenféle gyilkosokat és bűnös embereket.

Hozzátenném, ezt a véleményét még el tudtam volna fogadni, de valahogy mégse találkoztunk többet.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!