A 20 éves Jamarcus Guillorynak még bőven van mit tanulnia a virágról, azon belül is  a növényekről. A srác ugyanis egy veszekedés után megpróbált tenni egy drámai gesztust, és gyönyörű virágcsokorral szerette volna kiengesztelni a barátnőjét, de az ő esete bizonyítja: még ezt is el lehet rontani. 

Hiszen  Guillorynak nem sikerült azt az egyszerű feladatot megugrania, hogy felismerjen egy virágot és így történt, hogy barátnőjét egy csokor lila salátával lepte meg.

Mondjuk az igaz, hogy a fiú sikerrel járt (ellentétben ezzel a magyar hősszerelmessel). A lány ahelyett, hogy tovább duzzogott volna, kiposztolta élete legsikeresebb Twitter bejegyzését, ami jelenleg több mint 40 ezer megosztásnál jár, és az internet teljesen beleszeretett Guilloryba. 

Tartsd meg!
Bárcsak az én pasim venne nekem ilyen virágot!
Legalább megpróbálta!

  - ilyen és ehhez hasonló reakciók érkeztek a posztra és persze sokan arra is felhívták a figyelmet, hogy a lány mennyivel jobban járt a salátával, mint a virággal, hiszen nemcsak nézheti, meg is eheti.

Ennek ellenére a fiú a BuzzFeednek azért elárulta, hogy a jövőben oda fog figyelni arra, hogy ne zöldséggel lepje meg a barátnőjét.