Youtube-os bloggerekkel Dunát lehetne rekeszteni, olyanok is rengetegen vannak köztük, akik csajozásról/pasizásról vagy párkapcsolatokról készítenek videókat. Dylan és Chris csatornáját mégis figyelemre méltónak találtuk, mert egy Montanában élő melegpárról van szó, és a két természetkedvelő férfi között 27 év a korkülönbség. Az alábbi videóban minden kérdésre válaszolnak, a legérdekesebbeket alább kicsemegéztük.

  • A lényeg, hogy bár mindenki apa-fia párnak titulálja őket, igazából természetesen nem vérrokonok. A kommentek között is az a leggyakoribb, hogy azt írják a hozzászólók, hogy a kép alapján apja-fia párnak nézték őket, pl. így: „azt hittem, az apja, amíg meg nem csókolta”. Nyilván a valóságban is mindenki ezt gondolja róluk, csak a valóságban nem lehet névtelenül kommentelni.
  • Ennek ellenére a névtelen kommentek zöme is pozitív, Dylan és Chris 98%-ra saccolja a pozitív hozzászólások arányát. A kevés beszóló is inkább homofób, a korkülönbség miatt végképp alig szól be valaki, de azért kaptak már olyan kommentet, hogy „fúj, olyan, mintha az apja lenne, undorító, ez nem vérfertőzés?”.
  • A 27 éves korkülönbség következménye, hogy Dylan édesanyja fiatalabb Chrisnél. Vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy Chris idősebb, mint az anyósjelöltje.
  • Chris egy szálló egyik tulajdonosa, Dylan is ott dolgozik a szállóban, valahol a hegyekben Montanában.
  • 7 éve vannak együtt, még nem házasodtak össze, de már tervezgetik, szóval előbb-utóbb feltehetőleg eljön majd az is.
  • Az életkorukról nincs szó ugyan a videóban, és sehol nem találjuk, hogy pontosan hány évesek lehetnek, de ha Dylan volt 20 éves, amikor összejöttek, akkor most minimum 27, ami azt eredményezi, hogy Chris az 54. életévét már minden bizonnyal betöltötte.
  • Ha az USA déli, kevésbé melegbarát részén vannak, Dylan és Chris nem szokta nyilvánosan jelét adni annak, hogy melegek (nem érintik meg egymást, stb.), és a nagy korkülönbség miatt nem is feltételezi róluk senki, hogy egy pár lennének. Északon, Coloradóban, ahol élnek, nem érzik, hogy bujkálniuk kéne, mindenki tudja róluk, hogy kapcsolatban élnek egymással.
  • Dylan családja tisztában van a helyzettel és teljesen elfogadóak. Chris azonban nem tud ilyen nyílt lenni kifejezetten vallásos családjával, annak ellenére, hogy a család tagjai találkoztak már Chris jóval fiatalabb barátjával. Csak még sosem beszéltek arról, hogy úgy a barátja.
  • A hosszú párkapcsolat titka szerintük, hogy ha bármi vitájuk támad, azt megoldják/megbeszélik még aznap. Nem fekszenek le este úgy, hogy mérgesek egymásra.

Az Instagramjukat természetbarátoknak és edzéskedvelőknek ajánljuk elsősorban. Merthogy felváltva tartalmaz ilyeneket..:

...és ilyeneket:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Azt hittem, az apja, amíg meg nem csókolta

Ők egy montanai melegpár, 27 év korkülönbséggel. Arról beszélnek, milyen beszólásokat szoktak kapni, meg persze csomó minden másról.

41 · Jun 14, 2017 05:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments