Szia Magda!” – ez a megszólítás az egyik múlt heti posztban olvasható levél beküldőjének szól, és egy újabb olvasói levél kezdődik így. Magda kifejezetten kérte az olvasók, főleg férfiolvasók tanácsát, hiszen élete nagy szerelme, akivel vagy tíz évig kerülgették egymást, mire rendesen összejöttek, újabban drasztikusan megváltozott. Nem kedves, nem figyel, nem érdekli más a pénzen kívül.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Hogy lehet ilyenkor folytatni? Lehet-e egyáltalán? Ezekre a kérdésekre ad választ az alábbi levélíró, akinek az Elmó álnevet dobta a gép. Elmó nem hasraütésszerűen mondja, amit mond, hanem saját tapasztalataira támaszkodik. Önnek valami egyéb a véleménye? Más tanácsot adna, mint Elmó? Kérjük, írjon nekünk ön is, a Randiblog e-mailcímére bármikor beküldheti véleményét, illetve saját történetét, akár most rögtön is!

Ezzel a sráccal ne próbálkozz tovább! Ahogy kivettem a leveledből, igazi nőként bánik veled. Úgy, ahogy az ő fogalmai szerint bánni kell a nőkkel... Lekezelően, arrogánsan. Sajnos sok ilyen férfi van, nekem mindig kinyílik a bicska a zsebemben, ha ilyet látok. Nálam a legalávalóbb bűn tiszteletlenül bánni egy lánnyal...

Találsz majd jobbat, csak járj nyitott szemmel. Az én mottóm az, hogy nem kell mást csinálni, csak reggel felkelni, elindulni, a többi meg jön magától. Én életem szerelmét egy raktárbeli diákmeló munkaasztalának a másik felén pillantottam meg, miközben mindketten parfümöket címkéztünk... (3 nappal azután, hogy szakítottam akkori barátnőmmel.)

Azóta együtt vagyunk kolikban, albérletekben Pesten, vidéken, most meg eldöntöttük, hogy itthagyjuk az országot is. Együtt, mint férj és feleség, két kisfiúval. Egyetértésben, egyenrangúan, egymást támogatva. Lépj tovább, mert megváltoztatni nem tudod.

Tapasztalat: 2008-ban jöttünk össze, 5 éve vagyunk házasok és gyökeresen egyikünk sem tudta megváltoztatni a másikat. Próbálkozások voltak, de inkább az lett a vége, hogy elfogadtuk a másikat úgy, ahogy van, és persze közben egy kicsit egymáshoz is igazodtunk. Szóval gyökeresen senkit nem tudsz megváltoztatni.

Ha erre volna szükség, hogy jó legyen a kapcsolatod, akkor nem nagyon van esélyed. Lehet, hogy fenyegetés hatására 1-2-3 hónapig jobb lesz (jobbnak fog tűnni), de ez csak a véget odázza el. (Ez is saját tapasztalat.)

Szóval minden jót neked, sok erőt a dobbantáshoz és sok sikert a keresgélésben! Remélem, sikerül!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A fenyegetés csak a véget odázza el

Mennyire tudjuk megváltoztatni a másikat egy kapcsolatban? Olvasónknak 5 év házasság van a háta mögött, de nem túl optimista ezen a téren. Megírta, miért.

5 · Jul 29, 2017 04:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments