18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 514795453

A 17. születésnapom előtt szobára vittem az első kurvát

2017.08.21. 21:17

Régóta olvasgatom itt a Randin az emberek első szexuális élményeiről szóló beszámolókat, rászántam hát végre magam, hogy én is elmeséljem a saját sztorimat. Talán nem annyira szokatlan, de mindenképp tanulságos – abban legalábbis, hogyan NE veszítsd el a szüzességed.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Baldvin álnevű olvasónk történetét lehet elolvasni ebben a posztban. Mindenkinek hálásak vagyunk, aki megtisztel minket azzal, hogy nálunk osztja meg a történetét a Randiblogban, de Baldvinnak külön köszönettel tartozunk azért, mert egy nagyon nehéz témáról beszél elismerésre méltó őszinteséggel.

Nyilván nem mindenkit érint ez a téma közvetlenül, nem mindenki hozza meg azt a döntést, amit Baldvin utólag élete legrosszabb döntésének nevez. De mégis fontos, hogy tudjunk erről a jelenségről és tudjunk beszélni erről a témáról. Ha ön is hozzászólna, nálunk ön is megteheti név nélkül – kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Az elején lelövöm a poént: egy hónappal a 17. születésnapom előtt fogtam a spórolt pénzem, felszálltam a villamosra és a Rákóczi téren leszólítottam, majd szobára vittem az első kurvát, akit megláttam.

Az ok egyszerű: különböző vélt és valós problémák miatt tele voltam szorongással és kisebbségi komplexussal, régóta néztem, ahogy a haverjaim szétcsajozzák magukat, és úgy éreztem, közelebb kerülhetek hozzájuk, ha én is tudom, milyen ez a szex dolog.

Nem szépítem, a hölgy nem volt se szép, se fiatal, az ötperces aktus tökéletesen felejthető volt, utána ráadásul iszonyat bűntudatom támadt, hogy annak a pénznek bizony lett volna jobb helye is. Viszont innentől sajnos rákattantam, és (talán mert egyre jobban ismertem ezt a világot, egyre ismerősebben mozogtam az utcai, később a peep show-s, végül a saját lakáson fogadós csajok között), kerek 8 évig ragadtam benne – természetesen normális párkapcsolat nélkül.

Így utólag, 38 éves fejjel elmondhatom, hogy életem egyik legrosszabb döntése volt. Előnye nagyjából annyi, hogy rájöttem, élből „büdöskurvázni” nettó baromság, minden lánynak alapos, gyakran rajta kívül álló oka van arra, hogy ezt csinálja. Hátránya annál több, például a folyamatos teljesítménykényszer, a limitált időfaktor miatt korai magömlés kialakulása, satöbbi. Ezek a rossz beidegződések aztán szépen végigkísérték az életemet egészen a közelmúltig, közvetve a házasságom kimúlását is okozva.

A konklúzió:

ÉRDEMES VÁRNI.

Az első alkalom legyen olyan, amilyet mindketten akartok, ráérős, nyugodt, intim, bensőséges. Senki nem siettet benneteket, és ha elkövetitek azt a hibát, amit én, a hosszútávú következmények sokkal rosszabbak lehetnek. Szerencsére azóta megtanultam, milyen az igazi, jó szex, de nagy ára volt – azt a 8 évet egy normális tanulási folyamat megélésére már senki nem adja vissza nekem.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A 17. születésnapom előtt szobára vittem az első kurvát

Olvasónk a spórolt pénzét fektette első szexuális élményébe. Húsz évvel később azt mondja, élete legrosszabb döntése volt.

28 · Aug 21, 2017 09:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments