Az első randevú (pláne, ha vakrandiról van szó) általában rettentő kínosan, vagy legalábbis pont olyan feszélyezetten zajlik, mint egy állásinterjú. 

Too good to be true or just meant for you?

Arantza Fahnbulleh (@arantzaofficial) által megosztott bejegyzés,

Egy Los Angelesben élő, nemrégiben szinglivé lett, de már ismét társat kereső humorista, író, színésznő, bizonyos Arantza Fahnbulleh pedig épp ezt a finom áthajlást próbálja most kihasználni azzal, hogy egy nem mindennapi állástárskereső hirdetést kínál az iránta érdeklődő férfiaknak. 

A felhívás meglepően kidolgozott, pontos és részletes, ráadásul könnyedén elkerülhetők vele a kínos pillanatok: Fahnbulleh esetében például az, amikor a helyszínen derül csak ki, a potenciális férjjelöltnek (vagy, ahogy ő hívja: apucinak) egy bibliai témájú tetoválás díszeleg a jobb farpofáján. 

Az apucifelhívás célja, hogy a nő számos kérdés alapján kiszűrje a nemkívánatos jelölteket, és megtalálja a legmegfelelőbbet. A legmegfelelőbb apuci pedig a saját szavaival: 

mindig azt akarja, hogy győztes legyél és ragyogni lásson. Mindig tud tanítani valamit – ezért ő az apucid. De nem azért nevezem így, mert számít a kora vagy a pénze (bár, az sose árt, ha jól keres!), hanem mert ő mindig ott van, hogy támogasson, bátorítson, és arra buzdítson, hogy te legyél a legjobb. 

Ahhoz pedig, hogy kiderüljön, ki a tökéletes, a jelentkezőnek az önajnározáson túl olyan kérdésekre kell választ adnia, minthogy 

  • hisz-e az Istenben (közben, ahogy azt már említettük is, Fahnbulleh egyből kizárja azokat, akiknek bibliai tematikájú vagy jézusos tetoválása van)
  • hány nővel szexel évente,
  • miért kéne őt választania,
  • mely napokon érne rá apuciskodni,
  • ha túlórára lenne szükség, vállalná-e,
  • mikor tudna kezdeni,
  • van-e olyan ismerőse, aki „dolgozott" már apuciként Fahnbullehnél, és ha igen, mikor történt, és ki volt az,
  • ítélték-e el valaha bűntény vagy vétség elkövetéséért, ha igen, mikor, és mit követett el.

A hirdetéshez nem ártana még legalább tizenöt további oldalt is csatolni, mert ha ezek alapján ő képes dönteni, kifejezetten szerencsés alkatnak tekinthető. Viszont úgy fest, ez volt a legjobb döntés, amit hozhatott, ugyanis már több mint 500 jelentkező akadt a hirdetésre, köztük volt, aki videóüzenetben próbálta meggyőzni Fahnbulleht arról, hogy nála nincs is apucibb apuci ezen a földkerekségen. 

BREAKING NEWS 🤣🤣 When your finally single 😭😭😭 tag all yo single friends & yo hypefren | to get video download mediatap

Arantza Fahnbulleh (@arantzaofficial) által megosztott bejegyzés,

Arantza Fahnbulleh örül a sok üzenetnek, ugyanakkor tudja, hogy rengeteg idő lesz, mire a csapatával mindet megválaszolják. 

Ön adna fel efféle hirdetést, hogy társra leljen?

Forrás: BuzzFeed

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jelentkezne olyan társkereső hirdetésre, amiben arra is válaszolnia kell, hogy hányszor szexel évente?

Igen, ez a nő a párját keresi, és nem egy új beosztottat. Van meglepőbb kérdése is.

3 · Sep 18, 2017 03:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments